Nyhedsbrev

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Hold dig opdateret her:

Søg

DMSK er

Et univers af skønhedsprodukter, designet til at løse specifikke hudproblemer, optimere hudens sundhed og bringe mere luksus og velvære ind i din hverdag.

Effektivt, sanseligt og bæredygtigt: Vores hudpleje- og velværeprodukter er baserede på ingredienser hentet fra etisk anerkendte leverandører fra hele verden. Vi producerer lokalt på den jyske vestkyst, hvor vores produkter nøjsomt formuleres ved hjælp af moderne, evidensbaseret teknologi og mange års praktisk erfaring.

Mere end blot ydre pleje: I vores hudkærlige univers finder du også unikt sammensatte teer, der bidrager til at nære kroppen og huden indefra, samt hudtypetilpassede kostråd, der guider dig i at tackle roden til dine hudproblemer ved at pleje huden indefra.

DMSK er udviklet til dig, der ønsker at gøre noget ekstra godt for din hud og er villig til at investere i langsigtede og holdbare resultater – uden at sætte ild til dankortet.

Lermasker

DMSK er til dig, der ønsker:

Filosofi

+ - Designed to Matter

Udvælgelsen af ingredienser og resultatet af vores formuleringer afspejler vores mantra: “Designed to Matter”:

Vi udvælger nøje vores ingredienser på baggrund af råvarekvalitet og dokumenterede egenskaber, der har gavnlig effekt på enten hudens sundhed eller formuleringen af selve produktet.

Ønsket om at skabe effektive produkter er vores primære prioritet – selvsagt uden at gå på kompromis med produkternes sikkerhed, og uden at skabe en unødig stor belastning på vores miljø.

+ - Danish Made

Dansk udvikling & produktion

Alle vore hudplejeprodukter udvikles og produceres her i Danmark, på en lille fabrik i Vestjylland. Det giver både dig, som forbruger, og os en større tryghed, og den kortere transportafstand betyder samtidig, at vi kan spare på vores samlede CO2 aftryk.

+ - Miljø, Sikkerhed & Økologi

Økologi
Vi anvender gerne økologiske ingredienser i vores produkter – dermed ikke sagt, at vores produkter er økologiske. Med økologiske mærkninger følger ofte et håb om, at produktet både er sundere for dig og mere miljøvenligt. At et produkt kan betegnes som værende økologisk er dog desværre ingen garanti for, at indholdsstofferne er mindre skadelige for miljøet eller din sundhed. Derfor anvender vi økologiske ingredienser i det omfang det giver mening, både i forhold til produktets formulering, effektivitet, sikkerhed og miljø.

Læs mere om økologisk kosmetik her.

 

Emballage
Vores emballage er udvalgt med omtanke for anvendelighed og miljøbelastning, hvor genanvendelighed, nedbrydelighed, transport og fremstilling, alle er vigtige faktorer.

Vi anvender primært glas, der fremstilles af 3 naturlige komponenter: sand, soda og kalk. Vores brune glasemaballage består af 45% genanvendt glas, samt Calumite, der gør det muligt at omsmelte glasset ved en lavere temperatur. Det sparer både energi og mindsker det samlede C02-aftryk.

Glas har samtidig en genanvendelighedscyklus på 100%, da det hverken mister sin styrke eller kvalitet ved genanvendelse. Gammelt glas bliver altså til nyt glas – helt uden spild. Plastik kan til sammenligning typisk genanvendes 2-3 gange.

Vores glaskrukker kan desuden genanvendes, fx til opbevaring af smykker, nips, eller krydderier. Ved afskaffelse er det vigtigt altid at sortere emballagen korrekt.

+ - Naturlig vs. syntetisk

Hos DMSK skelner vi ikke mellem “naturlige” og “syntetiske” ingredienser. Lige såvel som vi ikke mener, at det er muligt at udvikle “kemi-fri” hudpleje, da alt i sin naturlige, ubearbejde form består af kemiske sammensætninger, hvad enten det er vand, planter eller æteriske olier.

 

Vi skelner derimod imellem ingredienser, der enten gavner hudens sundhed eller øger produktets sikkerhed og ingredienser, der kan have en skadelig effekt på huden, selve produktet eller vores omgivelser.

Fugtgivende body scrub
Karina Hjorth

Karina Hjorth

- Grundlægger af DMSK

“Min hudplejefilosofi bunder i en holistisk tilgang til hudens sammenhæng med kroppen som en helhed. Korrekt formuleret, kan et hudplejeprodukt både udrette synlige og mærkbare resultater på huden og bidrage med terapeutiske egenskaber, der plejer vores velvære.

Men for at opnå holdbare resultater – både kort- og langsigtede – er vi samtidig nødt til også at forstå de biologiske processer, der forårsager vores hudproblemer – problemer, der altid har rod i vores hormonsystem, og direkte påvirkes af vores livsstil.

Det er derfor helt naturligt for mig at have faktorer som kost, motion, søvn, stress og miljø med i processen – både når jeg vejleder i pleje af huden og udvikler nye produkter.”

You don't have permission to register
X