Nyhedsbrev

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hold dig opdateret her:

Søg

Om DMSK

DMSK universet består af skønhedsprodukter, designet til at løse specifikke hudproblemer, optimere hudens sundhed og give øget velvære.

Vi fusionerer aktive kosmeceutiske ingredienser og moderne videnskab for at skabe produkter, der skaber en synlig og mærkbar forskel på huden.

DMSK er mere end blot ydre pleje af din hud – i vores hudkærlige univers finder du også unikt sammensatte teer, der bidrager til at nære kroppen og huden indefra, samt hudtypetilpassede kostråd, der guider dig i at tackle roden til dine hudproblemer, ved at pleje huden indefra.

DMSK er med andre ord skabt til dig, der ønsker at gøre noget ekstra godt for din hud og er villig til at investere i langsigtede og holdbare resultater – uden at sætte ild til dankortet.

Lermasker
Effektive hudplejeprodukter

DMSK er til dig, der ønsker:

// Et højt indhold af aktive ingredienser
// 100% dansk udvikling & produktion
// Langsigtede og holdbare resultatater

DMSK er til dig, der ønsker:

// Et højt indhold af aktive ingredienser
// 100% dansk udvikling & produktion
// Langsigtede og holdbare resultater
Effektive hudplejeprodukter
Om DM Skincare

Karina Hjorth

Grundlægger & Produktudvikler

Karina Hjorth

“Min hudplejefilosofi bunder i en holistisk tilgang til hudens sammenhæng med kroppen som en helhed. Korrekt formuleret, kan et hudplejeprodukt både udrette synlige og mærkbare resultater på huden og bidrage med terapeutiske egenskaber, der plejer vores velvære.

 

Men for at opnå holdbare resultater – både kort- og langsigtede – er vi samtidig nødt til også at forstå de biologiske processer, der forårsager vores hudproblemer – problemer, der altid har rod i vores hormonsystem, og direkte påvirkes af vores livsstil.

 

Det er derfor helt naturligt for mig at have faktorer som kost, motion, søvn, stress og miljø med i processen – både når jeg vejleder i pleje af huden og udvikler nye produkter.”

Filosofi

+ - Designed to Matter

Udvælgelsen af ingredienser og resultatet af vores formuleringer afspejler vores mantra: “Designed to Matter”:

Vi udvælger nøje vores ingredienser på baggrund af råvarekvalitet og dokumenterede egenskaber, der har gavnlig effekt på enten hudens sundhed eller formuleringen af selve produktet.

Ønsket om at skabe effektive produkter er vores primære prioritet – selvsagt uden at gå på kompromis med produkternes sikkerhed, og uden at skabe en unødig stor belastning på vores miljø.

+ - Danish Made

Dansk udvikling & produktion

Alle vore hudplejeprodukter udvikles og produceres her i Danmark, på en lille fabrik i Vestjylland. Det giver både du og os en større tryghed. Den kortere transportafstand betyder samtidig, at vi sparer på vores samlede CO2 aftryk.

+ - Miljø, Sikkerhed & Økologi

Økologi
Vi anvender gerne økologiske ingredienser i vores produkter – dermed ikke sagt, at vores produkter er økologiske. Med økologiske anprisninger følger ofte et håb om, at produktet både er sundere for dig og mere miljøvenligt. At et produkt kan betegnes som værende økologisk er dog desværre ingen garanti for, at indholdsstofferne kan betragtes som værende mindre skadelige for miljøet eller din sundhed – en betragtning vi har valgt at vægte højere, end at udvikle økologiske produkter.

 

Emballage
Vores emballage er udvalgt med omtanke for både anvendelighed samt vores miljø, hvor både genanvendelighed, nedbrydelighed, transport og fremstilling, alle er vigtige faktorer. Mange af vores emballager kan desuden genanvendes i hjemmet, f.eks. til opbevaring af nips. Ved afskaffelse er det vigtigt altid at sortere emballagen korrekt.

+ - Naturlig vs. syntetisk

Hos DMSK skelner vi ikke mellem “naturlige” og “syntetiske” ingredienser. Lige såvel som vi ikke mener, at det er muligt at udvikle “kemi-fri” hudpleje, da alt i sin naturlige, ubearbejde form består af kemiske sammensætninger, hvad enten det er vand, planter eller æteriske olier.

 

Vi skelner derimod imellem ingredienser, der enten gavner hudens sundhed eller øger produktets sikkerhed og ingredienser, der kan have en skadelig effekt på huden, selve produktet eller vores omgivelser.

Fugtgivende body scrub
X