Slået op d.

Vores Travel Size Kits

I vores webshop kan du finde flere forskellige små kits, bestående af vores produkter i rejsestørrelser. Du kan selvfølgelig anvende dem hvis du skal ud og rejse, men du kan også bruge dem som en værtindegave, eller måske bare som en gave til dig selv en dag hvor du trænger til lidt selvforkælelse.
Kender du ikke i forvejen vores produkter, så er det også en glimrende måde at lære dem at kende på og finde ud af hvilke der er bedst egnede til dig, uden at skulle købe full size størrelser.

 

Pedicure deLuxe

Blog mandag den 3 august

Sættet indeholder alt til en omgang skøn forkælelse af fødderne. Du får en Foot Salt, Algea Salt Peeling, Pimpsten og en Foot Balm – kort sagt. alt hvad du behøver til forkæle fødderne. Perfekt til en gave, eller bare til en dag du har lyst til at forkæle dig selv. Du kan købe sætter her i vores shop

 

Face Care Travel Kit

spapakkefacecare_1

Vores mini-kit til ansigtet der trænger til en opfriskning. Sættet indeholder Collagen Cleanser, Herbal Tonic, Herbal Day Creme og en pillemaske med anti-age effekt og Syn-Ake der strammer huden op. Den perfekte gave til dig selv eller en du kender der trænger til en omgang luksusforkælelse. Du kan købe sættet i vores shop her!

Travel Size Kit

 

 

521_1

 

Kittet der indeholder alt hvad du har brug for til f.eks. en weekend ude, hvor tingene gerne må indeholde lidt ekstra luksus. I kittet finder du Silky Gel Peeling, hårshampoo, hårkur og bodylotion! Sættet kan købes i vores shop her

Bodykit til mænd

spapakke-herre_1

 

 

Trænger manden i dit liv til en ordentlig omgang forkælelse? Så er dette sæt lige sagen. Start med at skrubbe huden blød med Algea Salt Pelling, og påfør derefter Bodyoil til mænd. Bodyoilen kan sagtens bruges som massageolie 😉 Sættet kan købes i vores shop lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *