Slået op d.

Vores nye hus

DM Skincare startede for 8 år siden. Lokalerne var et ekstra værelse her i huset i Sig. Vi skulle jo bare lige have lidt ekstra lagerplads, men det blev hurtigt for trangt.
Efterhånden som der kom flere produkter til, måtte jeg også have mere plads til lager. Da vi bor på en 3 længet gård så kunne vi nok finde pladsen i den gamle stald bygning, men der var ingen varme, så vi kørte lidt ekstra med et oliefyr.
Efter en lille brand med store sodskader på hele lagret for 4 år siden besluttede vi at flytte lagret til lejede lokaler i Varde. Den var en fin løsning bortset fra, at kontor og lager nu blev skilt og det har givet en del ekstra kørsel i årene som er gået.

Derfor gik vi i gang med planerne om at lave et nyt hus. Det skulle ikke kun rumme vores eget lager, men vi ønskede også at lave et sted hvor der var plads til andre. Hvor små virksomheder kunne spire, ved f.eks. at leje mødelokaler på timebasis til en meget lav pris, eller kunne leje sig ind i et behandlerlokale på timebasis, hvis de f.eks. ønskede at prøve deres idé om egen virksomhed af inden de begyndte at leje sig ind på fuld tid i dyre lokaler eller begyndte at bygge om hjemme hos dem selv.

Da vi bor i udkants Dk så kan man søge om LAG midler hos EU til erhvervsfremmelse og det har vi gjort. DM Skincare har fået bevilliget 140.000 kr til hjælp til ombygning af eksisterende lokale for at fremme erhvervslivet i kommunen. Hele ombygningen koster i alt ca. 600.000

11006378_813734785340718_8034365167293903700_n

I bygningen er der lagt varme i gulvet og sat nye vinduer og døre i. Der er sat indvendig sokkelsten og isoleret alle vægge.
Rumfordelingen er et kontorlokale som allerede er lejet ud, et stort behandlerrum med bad og toilet, et lækkert mødelokale, lager, tekøkken, pakkeri og værksted. Man kan vist rolig kan det for et multifunktionelt hus!

3

4

1

 

5

LAG varde har været og godkende lokalerne d 26 maj, så nu kan vi komme i gang. Vi afholder en reception og har hørt en lille fugl synge om at der er valg og at flere politikere gerne vil kikke forbi og klippe den røde snor ved indvielse. Der kommer mere information om receptionen senere.

Vi har fået flere henvendelser på leje af lokale  i løbet af efteråret bliver der fotokurser ved fotografen som har taget vores billeder Rene Deleuran. Der kommer også kursus i meditation og selvhypnose, og mangler du et sted til en yoga klasse så er det også en mulighed. Der er mange anvendelsesmåder som vi sikkert ikke er kommet på, men skriv eller ring hvis du går med en ide og gerne vil leje dig ind 🙂

Du kan kontakte os på telefon 5151 0125 eller udfylde kontaktformularen herunder:

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *