Slået op d.

Tab centimeter på få timer inden julefrokosten

11002503_10152711418578061_1605210730426159326_n

Vi kender alle sammen til fornemmelsen af kjolen der strammer, og enten burde have været et halvt nummer større eller kroppen burde være et par centimeter smallere.
Derfor har vi hos DM Skincare vores slankewraps. Du kan enten få lavet en behandling af hele kroppen hos en af vores Slankewrap behandlere, eller du kan vælge at købe vores hjemmekit, som vi iøvrigt har et godt tilbud på i denne uge, så du kan nå at blive af med de ekstra centimeter (hvis du altså ikke har lyst til at sy kjolen om)

Wrappen virker ved at gå ind og fjerne ophobninger af væske og affaldsstoffer, og vi garanterer et tab på min. 15 centimeter fordelt på hele kroppen ved en behandling, hvis du får lavet behandlingen hos en af vores dygtige behandlere.

Hjemmekittet er til dig der ikke ønsker at skulle bruge tid på en klinik, men f.eks. bare gerne vil fokusere på ét problemområde (f.eks. lår, mave, hofter eller overarme) og måske gerne vil lave behandlingen derhjemme. En behandling tager ca. halvanden time, uanset om du udfører den hjemme, eller den udføres på en klinik.
Hjemmekittet indeholder detox, slankemudder, bandager, plastik, handske og vores Slimming Lotion, som skal bruges mellem behandlinger for at opnå det optimale resultat.

Slankewrappen er perfekt til til lige at skabe det sidste stykke manglende plads i kjolen inden julefrokosten, eller bare inden en aften ude i byen.

I denne uge sparer du 199,- kr. på vores hjemmekit! Køb hele kittet nu til kun 600,- i shoppen, eller se en liste over vores søde og dygtige behandlere, der ligger over hele Danmark og som alle står klar til at forkæle dig.

For at sætte ekstra skub i velværet, så har vi i denne uge også valgt at lave et tilbud på vores TeaTox-te med chokolade og vores Slimming Lotion. Så skulle der være linet op til velvære med slankende og afgiftende effekter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *