Slået op d.

LOVE SUPERFOOD TEA

Te i lange baner nu med slankeeffekt

skinteatox_3

guiltfreechoctea3

Hos DM Skincare er vi glade for alt der er økologisk og fyldt med naturens bedste ingredienser. Derfor er vi superglade for at have indledt et samarbejde med britiske Love Superfood Tea.
I teen bruger man naturlige ingredienser til at skabe en 14-dages te ‘kur’. Der findes forskellige slags, blandt andet en kur til at udrense kroppen med henblik på at gøre huden sundere og flottere, og en til at komme ens indre sukkermonster til livs. Samtidig så smager teen fantastisk.
sugarteatoxUdover 4 decideret teatok-‘kure’, så forhandler vi også Love Superfood Guilt Free Choc Tea, som er en chokoladete der kan være gavnligt i kampen mod sukkertrangen. I stedet for en hel masse usunde ingredienser, så består den udelukkende af ting der er gode for dig og din krop. Den smager så godt, at du helt sikkert vil føle at du har syndet når du har drukket den, men den er helt kaloriefri, så du kan drikke den med rigtig god samvittghed!

morningdetox2

Nogle af te-kurene er beregnet til at drikke om morgenen, og andre om aftenen. Du kan derfor vælge efter behov, og efter hvornår du normalt har mest lyst til en kop the.

Disse te er på hylderne:

Pt. forhandler vi følgende varianter; Morning Teatox, Guilt Free Choc Tea, Evening Cleanser Teatox, Sugar Teatox og Skin Teatox.

Du kan læse mere om teen lige her, eller købe den i vores shop lige her! Hver ‘kur’ varer 14 dage og koster koster 139,- og husk, at de sidste dage af september, der får du 20% rabat i vores shop ved at bruge koden ‘DM’ i betalingsmodulet når du handler. Bestiller du på hverdage inden kl. 17, så sendes din pakke af sted allerede samme dag (og handler du for over 299,-, så betaler vi fragten for dig!)

Vi glæder os til at gå efteråret og vinteren i møde med teen i køkkenskabet, og vi håber, at I bliver lige så glade for teen som vi er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *