Slået op d.

Kroppen på vinterferie

Måske er du så heldig at have vinterferie og har derfor ekstra tid til at pleje dig selv, eller også har du en lang arbejdsuge forude. Lige meget hvad, så synes vi din krop fortjener lidt ekstra pleje her i uge 7.

I dag mandag starter du med at tage beslutningen om at gøre noget ekstra for din krop resten af ugen. Du starter med at gå tidligt i seng, så du kan få 8 timers søvn. Det vigtigste skønhedstips ever bortset fra vand 😉

Tirsdag er der fokus på fødderne. Optimalt bruger du en fodmaske, som den du kan købe her, Du kan også som, det sidste du gør inden du lægger dig under dynen, massere dine fødder ind en fed creme ind og tage et par strømper på. Du kan sagtens bruge en god håndcreme som den du finder her. Og så giv da lige hænderne en overhaling nu du er ved det.

foot-repair_2

Vi arbejder os op ad, så onsdag er det benenes tur til en omgang. Start med en god peeling. Denne her er så grov, at du ikke kan bruge den i ansigtet, men den passer perfekt til benene. Lad den sidde i en halv times tid. Skyl og brug derefter en lækker fugtighedscreme.
Peeling her, Fugtighedscreme her.

legs

Torsdag skal overkroppen have samme tur – Gi den gas!

Fredag er det blevet tid til at pleje ansigtet med en af vores populære lermasker. Du kan vælge mellem Brown, Red, Green eller Yellow Clay.

clay

Derefter skal du forkæle dit ansigt med en lækker serum måske endda med guld. Den finder du her og den er for øvrigt på tilbud.

guld-serum_1

Derefter afsluttes der med en fugtighedscreme. Tag din favorit eller fortsæt med guldet.
Du finder pure 24 guldcremen her.
guld-ansigtscreme_1Hver aften sørger du for lige at bruge en halv time på at læse en bog eller bare kigge i et blad, mens du drikker en kop te. Vores Evening cleanse virker beroligende pga. indholdet af kamille og samtidig er det en detox te. Prøv den!

evening_cleanser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *