Slået op d.

Karinas favoritter!

Læs her mere om hvilke af vores produkter som Karina, der er direktør for DM Skincare, selv bruger derhjemme og hvorfor 🙂

collage favoritter

 

1 – Collagen Cleanser:

Som travl kvinde, mor til 3 og ikke så meget tid altid til ”sig selv” så er Collagen Cleanser uundværlig. Ind under bruseren og så har man fjernet alt snavs, makeup,  mm. på én gang. Den tager også¨mascare- så ikke noget med sorte rander ned af kinderne efter badet, kun dejlig velplejet hud som er renset med en dejlig blid cremesæbe. Husk det er kun nødvendigt at rense 1 x daglig- mest vigtigt om aftenen.
Står du henne ved vasken så tager du 3 dråber og skummer op, vasker ansigtet og skyller efter med vand.
Den er god til moden hud da den indeholder collagen, og den er også effektiv til den urene og fedtede hud.

2 – Algea Salt Peeling

Hele familiens favorit inkl. farmand.
Den skrubber hele kroppen ren og lækker, fjerne affaldsstoffer omkring lår og hofter, sætter blod cirkulationen i gang, samt efter lader huden blød og lækker uden at virke fedtet. Indeholder økologisk olier og franske havalger og salt.

3 – Pure 24 Revitalizing Serum

Serum til når huden trænger til lidt ekstra. Ved meget sol eller i kolde måneder så er det mit lille mirakel som gør sine underværker. Den er helt økologisk og indeholder ikke noget vand. Så er du blevet forbrændt så på med den da Aloe vera hjælper med at hele huden. Den er yderst effektiv opstrammer af små rynker pga. af sit indhold af PGA.

4 – 24 Hours Creme

En god dagcreme med masser af antioxidanter, fugt og opstrammende ingredienser, det er hvad enhver kvinde har brug for når man er 30 +.
Mange spørger hvad jeg selv bruger fordi de syntes jeg har en pæn hud og det er altså hemmeligheden. Jeg påfører 24 Hours Creme to gange dagligt.
Den trænger ind med det samme og virker bare. Når jeg kommer til sidste på eftermiddagen så føles min hud stadig blød og gennemfugtet og det er lige hvad jeg kræver af en creme. Den har en dejlig svag duft af friskhed. Cremen skal virke og ikke dufte plejer jeg at sige og det er tilfældet her.

5 – Foot Balm

I vores familie har vi ikke fødder, men klove 😉
Vi lider af hård hud i sværd grad. Huden sprækker og flækker på hælene  og er meget grov at se på. Ved at pleje fødderne med Foot Balm så holder jeg den hårde hud ned og jeg filer med en pimpsten, når jeg er i bad. Giv hælene et par hurtige strøg med pimpstenen/fodfilen efter hver bad så holder du huden i ave og fodcremen indeholder så carbamid som plejer og smørre det tørre samt hindre dårlig lugt i skoene via en patenteret formel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *