Slået op d.

Julegaver!

Nu er der ikke længe til jul, og her hos DM Skincare glæder vi os som små børn! Vi glæder os til at hygge sammen med venner og familie, juleferie, masser og masser af lækker mad og drikke, og til at give og få gaver.
Det der med gaver kan dog være lettere sagt end gjort! Det kan være så uendeligt besværligt, at finde ud af hvad man skal give folk i gave – man vil ikke give for meget eller for lidt, og nogle familier har endda aftalt et fast beløb som gaverne må koste, netop så der ikke er nogen der sidder tilbage og føler at den gave de gav ikke var lige så meget værd som de andres.
Og hvad skal man så give i gave? Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at hos DM Skincare bliver superglade for skønhedsprodukter, men vi ved også at det kan være svært at ramme præcis hvad folk ønsker sig.
Derfor har vi lavet en masse små sampakninger, som vi har sat på tilbud i denne uge – så kan du nemt finde et lille overordnet tema; f.eks. fodpleje, massage, osv. På den måde håber vi, at kunne gøre dine julegave-indkøb en smule lettere!

collage4

Til teenageren kan du f.eks. købe Too Young to be Ugly-pakken, til kvinden der fortjener lidt ekstra luksus (måske kunne denne endda bruges som værtindegave, der kunne du give Pedicure De Luxe eller Sparkeling De Lux. Til manden har vi lavet et BodyKit til mænd eller Herre Godt, og til det nyforelskede par har vi også You & Me-pakken.

Skal du give gave til nogen der rejser meget, så kan vi varmt anbefale vores Travel Size Kit, Hair & Body eller Face Travel Kit – vi ved af erfaring, at disse plejer at falde i god jord 😉

 

Du kan i øvrigt se en oversigt over alle vores små sampakninger lige her på vores shop! Og i denne uge har vi gjort det ekstra attraktivt at handle ind til julegaverne for vores læsere og kunder, vi har nemlig sat alle vores sampakninger på tilbud i denne uge. Så samtidig med at du får handlet julegaver, så får du også sparet et par skillinger – de kan jo altid bruges på lidt ekstra julegodter (om de så også skal med i gaven eller være en gave til dig selv, det vil vi lade være helt op til dig!

SHOP DM

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *