Slået op d.

Lav hjemmespa med familien i sommerferien!

Er du en af de heldige som har sommerferie i 3 uger og tænker vi første uge var helt perfekt sol sol og endnu mere sol. Uge 2 har så været en blandet fornøjelse og man har besøgt Lalandia, legoland, diverse legeland  sammen med ungerne og så venter næste uge med regn, skyer og ikke den sommer vi havde ventet på. Man tjekker lidt på afbudsrejser, overvejer om man vil kører 1600 km til Gardasøen  for en uge eller måske kan man risikerer at tage til Grækenland med penge isyet foret på shortsene. Der er ikke lige noget helt godt for næste uge og hvad skal vi så finde på?

Salgsbrev 1

Man kunne samle familie, venner og børn og holde sit helt eget hjemmespa.

Find et stort håndklæde + 1 lille til rundt om håret + evt en pude til hver person samt en balje til fodbad – har man ikke så mange opvaskebaljer så kan klodskasser bruges eller købes billigt for 10 -15 kr. Find neglelak, acetone og vat, negleklipper, fodcreme og fodsalt frem.
Alt hvad der er af muddermasker eller andre ansigtsmasker samt peeling til hele kroppen. Man skal også gerne have en god hårkur eller en conditioner.
Find alt i rens, skintonic og creme frem- nu skal der være Mors / fars eget wellness. Kniber det at have alle remedier så kan du købe små wellness pakker fra DM Skincare  med alt hvad du behøver. Brug koden ‘regnvejr’ og få 20 % rabat

Hvis du vil lave lidt sjov med familien så lav en indbydelse hvor de alle skal møde i stuen iført badetøj og morgenkåbe. Tro mig selv teenager drenge  og mænd syntes det er sjovt når der først startes.
Lav et par kander med saftevand, sodavand, vin eller hvad der nu passer til jer. Skær lidt frugt i skiver eller pop lidt popcorn-
Sæt jer godt til rette omkring et bord, og sæt evt lidt god musik på

Karinas wellness how to:

 • Start med at lave tape testen – sæt et stykke tape på hånden. Tag det af efter et par minutter og kig på det. Alle de små fnuller er gamle døde hudceller og sidder på kroppen og i ansigtet – det starter vi med at fjerne!
 • Rens huden med Collagen cleanser- super god til teenager med uren hud og til vi modene kvinder da der er collagen i. Slut af med skintonic.
 • Peel ansigtet med f.eks Silky Gel Peeling – en vitaminbooster rens og tilfører vitaminer – lad det sidder i 5 minutter og vask så af.
 • Påfør en muddermaske – til teenagerne bruger jeg Green Clay til uren og fedtet hud. Man kan også bruge agurker eller jordbær som ansigtsmaske ( google evt lidt rundt og søg på de ingredienser du har) – lad det trække i 20 min. Læg jer ned på håndklædet på gulvet, gå evt. sammen 2 og 2 og massér hinanden i hovedbunden  i 5-10 min – Så synger englene!
 • Vask af ansigtet og fugt håret så det er klart til en hårkur. Påfør derefter hårkuren. Har du ingen decideret kur, så kan I bruge en conditioner. Svøb et håndklæde om håret.
 • Gør baljen klar til fodbad,  hæld fodsalt i og sæt jer med fødder i baljen. Find pimpstenen frem og giv alt det hårde hud en ordentlig tur. Tag en god kropspeeling og brug det på fødder og underben – vi bruger Algea Salt Scrub. Har du ikke lige noget så bland en slat olie med groft salt og gnid ind. Er du kaffedrikke kan kaffegrums tilsat lidt olie også anvendes.
 • Når fødderne er ordnet så klip neglene og læg evt lak på tæerne.
 • Skyl hårkuren ud og vask hele kroppen grundigt med en krops peeling. Her kan du igen f.eks. bruge Algea Salt Scrub, eller lave din egen ud af kaffegrums og madolie.
 • Påfør kroppen en dejlig velduftende bodylotion.
 • Ansigtet skal nu plejes med cremer og serum. Min favorit er et opstrammende Pure 24 Anti Age Serum og herefter dagcreme. Læg evt. creme på  hinanden og giv en lille ansigtsmassage mens. Husk at massere øreflipperne!
 • Hvis du syntes så kan der kommes lak på neglene og imens den tørre, drikke og spises der  af alt det hyggelige som er lavet til lejligheden.

Nu er kroppen fuldstændig klar til at modtage den sol som snart kommer  og farven holder længere da vi har peelet alt det gamle af.  Skulle vejret svigte så er det ikke for sent at komme i form og styrke kroppen så følg med på Facebook og de næste blogindlæg

Vi trækker lod om 3 wellness arrangementer for 6-8 personer – så følg med på FB i morgen og bliv den heldige vinder. Kan du ikke vente på det så kan du booke os til at kigge forbi til en omgang wellness. Se mere her http://www.dmskincare.dk/wellneess-aften/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *