Slået op d.

Gør klar til sæsonens fester og julefrokoster!

For mange kvinde – inklusive undertegnede – der er halvdelen af glæden ved at skulle til fester, den tid man har derhjemme til at gå rundt og nusse om sig selv med lange bade, velduftende cremer, ansigtsmasker, lakering af negle, makeup, prøve tøj og sko. I ved, alt det som vores mænd og kærester ind imellem har lidt svært ved at forstå hvorfor vi bruger så lang tid på.

Den ultimative ‘klargøring’ begynder for mit vedkommende aftenen før – her ville jeg bruge vores slankewrap-hjemmekit, og så lade resterne af mudderet sidde og virke under nattøjet natten over (brug en gammel t-shirt og et par gamle leggings til at sove i). Imens slankewrappen udrettede små mirakler, så ville jeg tage et langt fodbad med Orange Blossom Footsalt, og efterfølgende bruge en pimpsten. Når jeg så skulle i seng, så ville jeg smøre fødderne ind i et tykt lag Foot Balm og tage et par gamle sokker ud over. Har du ikke prøvet dette endnu, så skulle du virkelig tage at prøve det, dine fødder er helt babybløde dagen efter!
collage3

På selve dagen ville jeg give håret en gang kur, evt ‘bare’ en gang kokosolie. Det skal sidde i håret og virke mindst en times tid (og bruger du kokosolie, så husk, at du skal vaske håret 2-3 gange mens du er i bad, ellers får du ikke al olien med ud. Samtidig ville jeg bruge en muddermaske i ansigtet, min favorit er den røde mudder, der efterlader huden fin og blød, og er virkelig nænsom mod min ret sensitive hud, der ellers ikke er begejstret for muddermasker.
Når det så er tid til at få vasket resterne af mudderet af og skyllet kuren/olien ud af håret, så ville jeg tage et langt, varmt bad og eksfoliere kroppen overalt med Algea Salt Peeling. Det er ubetinget mit yndlingsprodukt, jeg har aldrig før oplevet at huden bliver så lækker.
I badet ville jeg vaske ansigtet med Collagen Cleanser når muddermasken var vasket af, for at få renset huden helt fri for mudderen.

Efter badet ville jeg – afhængigt af hvor fin en julefrokost eller fest jeg skulle til, bruge enten Body Butter eller Diamond Creme, for at gøre huden blød og lækker, og så måske med et strejf af diamantstøv. Hvis jeg skulle have bare skuldre, så ville jeg evt. bare smøre lidt Diamond Creme på skuldrene. I ansigtet ville jeg bruge Too Young To Be Ugly-cremen, da min hud bedst tåler cremer uden olie i, men ellers er Herbal Day Creme eller 24 Hours Creme bestemt også en mulighed.

collage2

Herefter er krop og ansigt klar til festskruddet og få lagt make-up – et par tips jeg altid bruger er, at lade min ansigtscreme tørre fuldstændig ind inden jeg begynder på makeuppen, og skal man have pudder og foundation på, så er et godt tip altid efterfølgende at bruge en smule farveløs ansigtscreme til at blende kanten af makeuppen omkring halsen, så undgår man den der ucharmerende kant mellem ansigt og hals.

Håber dette kunne give lidt inspiration til at få kroppen gjort klar til de gode fester i forhåbentligvis skal til det næsten stykke tid. I vores shop har vi i denne uge sørget for at have en masse små sampakninger til de forskellige stadier af ‘klargørelsen‘ så I kan få gjort en masse gode tilbud inden I selv skal til årets julefrokoster!

SHOP DM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *