Slået op d.

Giv en hjælpende hånd med den lille ny i flokken, og vind et års forbrug af håndcreme!

 

collage håndcreme

Filosofien i DM Skincare er, at vi gerne vil fremstille nicheprodukter som ikke kan fås alle vegne. Special-produkter som bliver fremstillet i Danmark, og som jeg kan se der er et hul i markedet for. Ofte bliver jeg spurgt om hvordan jeg finder på de nye produkter, som I denne omgang er en helt speciel håndcreme.
Hvordan opstod ideen? ja, jeg kan kun sige at måske er min hjerne lidt mere kringlet, og tænker anderledes, men ofte kommer det til mig i hverdagen som mit eget behov, som en idé på en løbetur eller en  kosmetolog som ringer og spørger efter noget specifikt, og om vi har et produkt til at imødekomme behovet.

Sidste efterår lancerede vi f.eks. slankeproduktet, det var efter en opringning fra kosmetolog i Holstebro som ville hører om vores Detoxmudder kunne virke slankende ??

Til september kommer vores nye produkt. En HÅNDCREME! det er der ikke så meget niche i, vil mange nok sige og ja, det er rigtigt – men som den dybe tallerken så har vi gjort den dybere, breddere og bedre. Eller som Dennis Knudsen sagde om sin nye hudplejeserie; Jeg har ikke gjort noget revolutionerende, jeg har bare gjort som alle andre og så tilsat lidt ekstra…

Ideen opstod på Mors Dag 2015 – vi skulle ud og spise, og jeg ville tage et pæn kjole på, nylonstrømper og høje hæle. Efter badet skulle strømperne på men jeg rev dem så de løb. Nå, man kan jo være uheldig tænkte jeg og tog et nyt par. De sagde også bare rtschhhhh. Så kom jeg til at kigge på mine hænder, som var meget ru og røde.
Vi var gået i gang med en ombygning af hele vores staldbygning, og jeg hjalp til med nedbrydning og stod for alt malerarbejdet. Dette var startet i  februar og med 140 m2 der skulle spartles, males, grundes osv., så var mine hænder måske lidt overbelastet.

Min mand spurgte hvorfor jeg ikke smurte creme på, men det havde jeg gjort mange gange uden held- de blev ved med at være ru efter alt det arbejde, vand og kulde. Min mand forsøgte igen: ”Har du prøvet med din Alge Salt Peeling, den plejer at kunne kurere selv de været tørreste ben” ?
Ind på badeværelse og frem med peelingen med økologisk sesamolie og alge og vipti! Så blev de bløde og gennemfugtet, selv efter at peelingen var skyllet af.

Dette satte tankerne i gang; gennem tiden har jeg mødt mange læger, tandlæger, dagplejere, SOSU’er, mm. som vasker hænder dagen lang, og spritter dem bagefter. ”Kan du ikke lave en håndcreme der virker?”, var spørgsmålet ofte.

Jeg tog min ide med på fabrikken og sagde, at vi skulle fremstille en håndcreme med peeling i som ikke skulle vaske af bagefter. Det mente de ikke man kunne  – men man skal bare være stædig nok!
Vi fandt frem til nogle jojobakerner som smelter på huden når de anvendes. Dem kunne man så også få økologisk, og så var det bare med at gå i laboratoriet og lave prøver.
Nu ville jeg gerne opnå mere en peeling effekt; den skulle også pleje, fugt, ikke fedte, dufte dejligt  og beskytte mod solen  og virke blødgørende . Det gav mange ingredienser at arbejde med, men jeg har valgt til og fra og er endt ud med disse:

Økologisk Jojobaolie: den har en fugtgivende, balancerende, rensende og plejende effekt på huden. Jojobaolie beskytter mod frost skader, sprængte blodkar, kulde, eksem og udslæt. Er bakteriedræbende og har et højt Vitamin E indhold. Velegnet til behandling mod akne, eksem og lign. Danner et lag på huden og medvirker til at binde fugtigheden.

Honning: Grunden til anvendelsen af honning er den helt fantastiske helende virkning det har på huden. Honning har stor bakteriehæmmende effekt og virker, ligesom sheabutter, antiinflammatorisk, beroligende og blødgørende. Den bruges også til heste for at pleje deres sår, især i mundvigen.

Vild Gulerodsolie: Aktivt stof I gulerod. Modvirker oxidation af hudens øverste lipidlag og fremmer hudens immunforsvar. Rig på vitamin E, der virker blødgørende og fugtighedsberigende. Indhold af carotenoider modvirker dannelse af frie radikaler, og virker beskyttende på hudens celler. Modvirker oxidation af hudens lipidlag.

Økologisk Aloe Vera der heler og beskytter huden.

Til sidst er tilsat sheabutter, macadamia nut oil, solsikkeolie, tidselsolie, E-vitamin.

Da de først prøver var klar til test blev de sendt til kosmetologer, massører , venner, osv . Der hvor jeg træner fik alle en klat håndcreme, og så blev der indsamlet data. Recepten er blevet justeret adskillige gange for at få den helt rigtige formular, og nu er vi ved at være der. Håndcremen kommer ud på en 75 ml tube med kliklåg sidst i september. Vi mangler bare det helt perfekte navn – og det er her vi gerne vil have hjælp!

Efter at have læst indlægget er du måske blevet inspireret? Læg en kommentar herunder eller inde på Facebook og giv et bud på hvad sådan en creme kan hedde. Du kan måske også hente inspiration ved at se navnene på vores andre produkter ovre i vores shop? Ender cremen med at få det navn som du har forslået, så vinder du et års forbrug af håndcremen!

SHOP DM

22 tanker om “Giv en hjælpende hånd med den lille ny i flokken, og vind et års forbrug af håndcreme!

 1. Garden Honey

 2. Helping Hands

 3. Spring Soft

  1. hej Diana- tak for en hjælpende hånd. Kunne du tænke noget ‘peel’ ind i dit navn?

   1. Mener du bruge ordet “peel” i den nye Lotions navn ?

    1. Der er peeling i cremen som ikke skal vaskes af – deraf tænkte jeg ordet pee in 🙂

 4. Nature Hand Lift 😉

 5. All in one, hand peel and lotion.

 6. Peel/Peelin’/Peeling Pretty (some “feeling pretty”)

  1. godt tænkt

 7. “Like new” peel

 8. Feel the Peel

 9. Pure natural hand treatment

 10. No wash Oil peel , Deep Jojoba Hand Peel

 11. Peeling Soft Hand Cream

 12. Peeling wonder – hand cream

 13. Peel & Rescue
  Peel & Heal
  Emergency Hand Cream
  Miracle In a Tube
  Reborn Skin
  Cremen lyder lækker og lige hvad jeg har brug for – Jeg har tit problemer med hænderne i vinterhalvåret pga. mit arbejde med masser af håndvask og afspritning 🙂

  1. Cremen kommer i handlen d 28 september- så dine hænder kan glæde sig.

 14. Miracle Manicure

 15. En Hjælpende Hånd-Creme
  A Helping Hand-Creme

 16. honey glow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *