Slået op d.

Fantastiske MudWraps!

Et af vores helt unikke produkter er vores MudWraps. Det er en helt unik behandling der ikke alene hjælper dig med at tabe centimeter, detoxer og hjælper dig af med væskeophobninger, men som også er effektiv i kampen mod strækmærker og så giver den den lækreste silkebløde hud i mange dage efter behandlingen.

Hvordan virker Mudwraps?

MudWraps er en behandling hvor et serum blandes med brun mudder. Serummet indeholder blandt andet kaffeekstrakt der har en anti-age effekt og desuden accelererer fedtspaltning. Derudover indeholder serummet også Guarana der har anti-cellulite effekt og reducerer størrelsen af fedtceller og dannelsen af nye.

Kombineret med det brune mudder der virker genopbyggede på huden, er med til at reducere strækmærker, øger hudens elasticitet og modvirker rynker.

Behandlingerne kan både udføres hjemme eller hos en af vores MudWrap behandlere.

Behandlingen foregår på den måde, at du først bliver smurt ind i kombinationen af mudder og serum. Derefter bliver du pakket ind i opvarmet gaze, og så skal du ellers bare ligge og slappe af en lille times tid mens stofferne i serummet og mudderet gør deres arbejde.

Inden behandlingen får du foretaget mål forskellige steder på kroppen, og disse mål noteres, og du bliver markeret på kroppen der hvor målene er taget, så behandleren let kan tage mål nøjagtigt de samme steder når behandlingen er slut, og du har fået vasket resterne af mudderet af.

Hvor meget kan jeg tabe med  Mudwraps?

Vi garanterer at du som minimum taber 15 centimeter fordelt på hele kroppen pr. behandling. Vi har dog oplevet kunder der har tabt helt op til 72 centimeter på 1 behandling!

Vi anbefaler altid at tage 3 behandlinger med ca. 14 dages mellemrum, og behandlingerne er helt ideelle til at kickstarte et forløb hvor du f.eks. også begynder at træne og lægge kosten om. For nylig var der en af vores kunder der over 3 behandlinger tabte 99 centimeter, hvilket vi gerne meget ydmyg vil sige, at vi synes er noget af en bedrift.

Herunder kan du se før og efterbilleder fra en kunde der har tabt 72 centimeter over 3 behandlinger (klik eventuelt på billederne for at se dem i et større format).

collage1

 

collage2

 

Men det er jo mudder? Sviner det ikke helt vildt?
Det korte svar er nej. Mudderet er ikke som mudder du finder på en mark, men er en ganske tynd mudder der påføres i et tyndt lag på hele kroppen, og din behandler (eller dig selv, hvis du udfører behandlingerne hjemme) vasker let de rester af der sidder tilbage efter bandagerne er pillet af.

Priser på MudWrap behandlinger oplyses hos de forskellige behandlere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *