Slået op d.

De perfekte julegaver – Hvordan klarer man det?

dreamstime_xs_22191231

Jeg er den heldige køber af julegaver til 15 personer med familie, venner og et par hunde som man gerne vil give det helt perfekte. Noget man bare ved at det vil de blive totalt glad for og ikke lige selv havde tænkt at få på deres liste.

Nu er jeg ikke sådan en som har klaret det hele før 1. december. Jeg plejer at tage det roligt indtil omkring den 20. december, så begiver jeg mig ud i butikkerne og på nettet. Jeg får ikke stress, og føler at jeg ikke når det. Jeg suger julestemningen til mig og nyder at gå rundt i den oppyntede by. Med kreditkort og ønskesedler under armen så jules derJ
Jeg tager på skiferie d.16 til 19. december – så i år købes der først gaver efter den 21. december.

Den ældre generation har rigelig nips og billeder af børnebørn, så til dem plejer vi at finde en oplevelse.
Det kan være årskort til Tivoli, eller i flere år har det været koncertbilletter til ”Charlie i parken”  eller et gavekort til hotelophold inkl. morgenmad – så bestemmer de selv hvornår og hvor.

Til min søster som giver mine børn gaver og ikke selv har nogen, så forkæler jeg hendes hunde. I år har jeg fundet en shop hvor man kan abonnerer på hundepakker, så er der legetøj og godbidder til hele julen og er hundene overfølsom for noget, så sorteres det fra og erstattes med noget andet, se her: http://box4dogs.dk/

dreamstime_xs_22629523

Tidens trend siger ansigtsmasker i alle afskygninger. Gerne sheetsmasker og der kan jeg jo plukke på egne hylder hos DM Skincare. Pille maske med fugt eller dybderensende lermasker, og de kan byttes hvis jeg har ramt forkert, du kan se mange af tingene her: http://dmskincare.dk/ansigtspleje.
Tror jeg også vil forkæle vores kunder i år,  så de kan give det videre. 30 %rabat på alle masker –   fra torsdag og frem til jul. Så kære veninder, hvis i læser med så kan i nå at ønske hvilken det skal være

I starten af min karriere som selvstændig gav jeg aldrig gaver fra mit eget DM Skincare, jeg syntes det var lidt forkert, indtil familien spurgte om de ikke snart skulle prøve noget af mine lækre sager, så nu øser jeg ud til højre og venstre og bliver glad for tilbagemeldingerne.

Min yngste på 10 er meget beskeden – en ny badedragt og et sæt Minionssengetøj. Hun er lige startet  til  salonriffel skydning, så overvejer et haglgevær som et alternativ hun ikke lige selv havde tænkt.

Manden ønsker sig aldrig noget, så i år får han 2 af dem pakket ind 🙂

HUSK, AT GAVERNE FRA EN SELV TIL EN SELV ER DE GODE. Kunne godt tænke mig en kjole fra Stasia. Var på foredragsturne med Pernille Aalund og hun havde flere lækre derfra som lige ville være mig. De holder i mange år og kan syes lidt ud eller ind hvis vægten skifter.

dreamstime_xs_34558776

God julegave indkøb til Jer læsere derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *