Slået op d.

Æteriske olier i hudpleje

Vi vil helst, at vores produkter indeholder de mest naturlige ingredienser, og derfor bruger vi – som så mange også – velduftende æteriske olier i mange af vores produkter.

Ud over at give duft til produkterne, så spiller de æteriske olier også en rolle i den måde som produktet virker på. Hvis man f.eks. tager vores Energizing Bodyshampoo, så indeholder den appelsin, citron, rosmarin og og grape.

collage æteriske olie
Rosmarinen er tilsat fordi det renser huden og stimulerer blodcirkulationen, ligeledes gør appelsinen og citron. Grape er med til at virke opstrammende og øger hudens elasticitet. På den måde er alle de tilsatte æteriske olier ikke bare med til at produktet dufter godt, men arbejder også sammen med resten af ingredienserne i produktet for at sikre en optimal virkning.
Rosmarinen er et produkt vi er rigtigt glade for, og til kroppen findes den også i vores Bodyoil.

Du kan også finde æteriske olier i flere af vores produkter, f.eks. i vores Orange Blossom Foot Salt. Her er tilsat – ja- Orange Blossom, der er en olie der både virker cellefornyende og lindrende, og derfor er perfekt til et fodbad.
I vores Lavender Foot Salt finder man naturligvis lavendel der virker beroligende og – ligesom Orange Blossom – cellefornyende.
På den måde kan du både vælge produkt efter hvad du synes der dufter godt, men også efter hvilken virkning du ønsker at opnå med produktet.
Til efter fodbadet har vi vores FootBalm som indeholder mange af de samme ingredienser, men f.eks. også indeholder pebermynte der virker kølende og lindrende på fødderne, og dermed giver lidt ekstra til fodplejen.

I produkterne til ansigtsbehandling finder du også de plejende olier. I vores Herbal Day Creme findes f.eks. både rosmarin og kamille. Kamillen modvirker inflammtion i huden, samtidig med at den også er cellefornyende og lindrende. Den arbejder fint sammen med Herbal Toner der indeholder mange af de samme produkter, men også virker desinficerende, præcis som en toner skal.

Det handler altid om at vælge produkter efter hvilket behov ens hud har. Men det kan oftest bedst betale sig at vælge produkter fra samme serie, da ingredienserne på den måde kan arbejde sammen om at skabe det bedste resultat for din hud. Du kan søge efter produkter der f.eks. indeholder rosmarin ved at bruge søgefeltet på www.dmskincare.dk

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *