Slået op d.

5 tips til et billigt spaophold

DSC_0490

Et afbræk fra hverdagen og tid til lidt selvforkælelse er bare skønt og noget man godt kunne unde sig selv lidt oftere. Det er for mig en måde at komme helt ned i gear, forkæle min krop og have kvalitetstid med kæresten eller veninderne. Desværre er sagen den at det typisk ikke er helt gratis, så for bedre at kunne finde pengene selv i et stramt budget har jeg her samlet 5 gode tips:

  1. Special offer

Hold øje med gode deals og tilbud.
Måske er der et specielt sted du ønsker at besøge. I så fald så følg med i gode tilbud på facebook eller tilmeld dig deres nyhedsbrev. Hvis du ikke har øje på et specifikt sted så hold øjne og øre åbne, måske kommer der et knaldtilbud som ikke er til at modstå.

  1. Undgå weekender og ferier

Der er tit mange penge at spare ved at komme i hverdagene og uden for ferier, hvis du har denne mulighed. Derudover opnår du også den fordel at der er færre mennesker og bedre rum til fordybelse.

IMG_1

  1. Bestil en pakkeløsning

Du kan opnå store besparelser ved at vælge en pakkeløsning. Tit er der både overnatninger, mad og måske endda en behandling eller to med i pakken. På denne måde kender du også prisen og ved hvad du kan forvente.

 

  1. Samle overnatninger

På f.eks. Comwell kan du som medlem samle point som du kan bruge på et ophold eller tilskud hertil, alt efter hvor tit du kommer afsted. Det er en god mulighed for at gøre det hele lidt billigere og så koster det dig endda ikke noget at være medlem. Du bliver desuden også tilbudt en række tilbud før alle andre og last minute tilbud.

  1. Kom tidligt

Mange spahotellet og resorts tillader at man bruger deres faciliteter både før tjek ind, men også efter man har tjekket ud. Vi har på denne måde tit valg 1 overnatning fremfor 2, og alligevel haft 2 hele dage til ren forkælelse. Det er en super god måde at få lidt mere for pengene.

1

Indlægget er skrevet af Helle Mikkelsen der til dagligt skriver på Helles-Univers.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *