Wellness arrangement med DM Skincare – dette kan du forvente

I denne artikel, går vi mere dybdegående til værks, og fortæller konkret om, hvad du præcist kan forvente af vores wellness arrangement. Du kan allerede nu læse en af vores tidligere artikler om emnet, nemlig: “Wellness deal: Perfekt til polterabend og venindehygge”. 

Wellness arrangement

Læs alt om vores wellness arrangement, og hvad du kan forvente, lige her

Her er vores “step-by-step-guide”

Du skal samle dine veninder

Hvis du er interesseret i et wellness arrangement, så skal du først og fremmest finde ud af, om du kan samle mellem 6-8 personer. For at holde vores homespa-party, så kræver det nemlig en gruppe af mennesker. Vi har ikke kun afholdt dette for kvinder, men det er også muligt, at mænd kan få noget sjovt ud af det. Her har vi en mere humoristisk vinkel på aftenen, og laver sjov med hudplejerutiner og produkter.

Her fortæller en tidligere deltager på et event (en mand), hvad han fik ud af det:

Har lige været til wellness for mænd med ølsmagning, og med humlefodbad. Alt skepsis er blevet gjort til skamme efter en lækker behandling med creamer, peeling, te og og ansigtsbehandling, samt hyggeligt selskab og servering af gode øl med dertilhørende forklaring omkring brygning. Alt i alt en god aften, der helt sikkert skal gentages til en herreaften”.

Her fortæller en kvinde (Annie Mahon Kristensen) kort om eventet:

“Skønneste og mest effektive produkter. Deres wellnessaftner er bare i top”.

For at samle dine veninder, eller en flok mænd, kan du afhøre dem, om I kan finde en fælles dato. Herefter skal du blot selv ind, og trykke ind på dette link, og booke billetter.

Du skal finde en god location

Det næste du skal tænke over, når du har samlet den flok af veninder (eller mænd), som skal deltage på eventet, er, HVOR det skal holdes. Og her er det, at fordelen især kommer ind i billedet. Nu er det ikke sådan, at dette event skal sammenlignes med et Tupperware-party. Men i forhold til vores koncept, så er det på samme måde, det fungerer. Vores konsulent, kommer ud til dig – og ud til jer. Derfor kan du helt selv bestemme, hvor vi holder det.

Det er dog en god idé at finde et sted, måske stue/spisestue, hvor der er god plads, og hvor der er et stort, langt bord. Vi kommer til at stille spejle op, og produkter, baljer, vand og forplejning, så der skal være god plads. Se herunder, hvordan det normalt ser ud, når vi arrangerer wellnessevent.

Wellness arrangement

Den rette stemning – og så er vi klar til en hyggelig dag

Som du kan læse, kræver det altså ikke meget at få arrangeret dit næste wellness event. Om du vælger at gøre det i forbindelse med polterabend, en venindekomsammen, din barselsgruppe – eller er mand, og vil gøre det til en sjov ting med drengene. Ja, det er HELT op til DIG.

Vi kommer altså ud til dig i hjemlige omgivelser, med alt, hvad vi skal bruge, så du skal bare samle gruppen, og finde en god location til formålet.

Skal det være ekstra hyggeligt, så sørg selv for gode omgivelser med ekstra forplejning, kåber – noget hyggeligt stemningsmusik. Find også købelysten frem, for efter hvert event, er det muligt at købe de produkter, som der bliver brugt. Mange vælger at købe en af vores muddermasker eller vores produkter, som kan noget helt specielt – for eksempel vores sæt med Dermaroller og ansigtsserum. Du kan også altid vende tilbage efterfølgende, og købe lige det, som du fandt ekstra interessant. Vi glæder os til at holde wellness arrangement med dig – så få fingrene i vores wellnessdeal allerede idag ved at booke dit næste event.

Læs mere om de forskellige muddermasker LIGE HER

Skynd dig at arrangere det næste wellness event lige her. 

Hvis du vil vide mere om vores wellness arrangementer, så læs her, hvad Karina Hjort, Founder og Kreativ Direktør, mener om vores events:

“Efter et wellness arrangement, kan man forvente at have haft en hyggelig tid med sine veninder. Tid til samvær, god te og masser af hudpleje. Ingen forstyrrende elementer – bare “ego-tid” og tid til at prøve alt det hudpleje, du drømmer om, men ofte ikke selv får tid til. Med en wellnesskonsulent til at guide dig igennem alle trin, så er du velplejet fra top til tå – ikke mange cm hud tilbage, som vi ikke har cremet ind i velduftende og super virkende ingredienser. I den lille maskepause drikker vi de populære teer , så alle har en mulighed for at smage, hvad vi også laver. Vi smører (indvortes og udvortes), imens vi griner af hinanden i forskelligfarvet muddermasker. Fødderne smiler glad tilbage fra en balje vand med fodsalt og får en fortjent lille opfriskning med fodbalm,” lyder det altså fra Karina Hjorth.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: