Slået op d.

Spa dag – hver dag!

 

Tid til Selv forkælelse

I mandags var det Blue Monday. Atså officielt den mest deprimerende dag på året. For at være helt ærlig synes jeg at de fleste mandag i januar og såmænd også februar er rimelig triste. Noget der altid hjælper er selvforkælelse. Så planlæg en lille time for dig selv, hvor du kan lave lidt hjemmespa. Om du har bruser eller karbad er lige meget. Det er selvfølgeligt dejligt med karbad, men ellers bare sørg for at der er en god varme på badeværelset, mens du går i gang.

Rose’ er også selv forkælelse “citat Marianne “

Jeg tænkte, at det mindste jeg kunne gøre var at afprøve konceptet inden jeg skrev om det, og derfor fyldte jeg badekaret op og lagde mig i blød. Det er op til humør og behov hvilke produkter man lige vil bruge. Personligt havde jeg brug for fugt fugt og atter fugt. Så derfor peelede jeg først kroppen med Algae salt peeling og ansigtet med, Silky gel peeling… Derefter lå jeg i blød og tænkte længe over livet. Til sidst smurte jeg kroppen ind i Body butter og tog 24 hours cremen i ansigtet.
Skal jeg fremhæve én ting må det være kropspeelingen, den gik virkelig ind og fjernede alt muligt skidt, så jeg rigtigt kunne tage i mod fugten.

Selv forkælelse vinder over enhver grå mandag

/Marianne

Du finder produkterne her:
24 Hours creme, Algae salt peeling, Silky gel peeling, Body Butter.

 

dmcollage

QUOTES