Slået op d.

Hvad laver mænd når de hygger sig?

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus – Det er der sikkert mange som har hørt før. Men i forlængelse af blogindlæg i sidste uge med” hvad laver vi kvinder når vi hygger” så er vi måske ikke så forskellige.

Jeg kan vist godt sige, at her på matriklen der rejer manden meget, så når han endelig er hjemme så vil han bare være sammen med sin familie og ordne lidt på farmen, så jeg er ikke fyldt med gode bud fra kilden selv.

Har spurgt forskellige kvinder hvad deres mænd laver for at have en god aften og der er fremkommet flere muligheder:

”sparker dæk”, tager motorcykelkørekort og kører rundt og oser lidt af selvtillid , går på værtshus/ cafe eller bio, drikker kaffe med ostemad hos hinanden, ser fodbold, spiller wii, og tager til ølsmagning.

I takt med at mænd bliver mere metroseksuelle og vi kræver velplejethed lige fra huset, som bare skal ligne ugebladene og til vores mænds udseende, så er tendensen gået i retningen af, at han godt kan komme med på spa og få behandlinger, næsehårene de skal trimmes osv.

I kan sikkert selv finde på mere…

Kan igen røbe fra egen kilde, første gang han blev præsenteret for voksning af næse – da var vi 2 kvinder som satte sig på ham, fordi han troede at det gjorde ondt – efter en ispind og lidt voks i hvert næsebor, et lille ryk , blev han faktisk forbavset. De lange grimme sorte sataner med rødder helt ned bagi- de var væk med en snuptag uden smerte – så nu får han det gjort jævnligt. Han lægger også gladelig krop til når der skal testen nye peelinger på briksen.

Det har sat tankerne i gang på at udvide konceptet, Ølsmagning og wellness – Wellness som mænd forstår.
12773086_10207481891519388_1200531789_o

Tjek filmen og se om ikke din mand ville nyde samme behandling. Det er noget man kan deltage i bare man er 10 personer.

Nogen spøgefugle mente det skulle være med topløs servering- men nu er vi jo et lødigt firma, som udvikler koncepter inden for hudpleje og skønhedsbehandlinger – så det eneste nøgne hud er fusserne i en balje vand.

Så ved du ikke hvad du skal finde på til fødselsdag, jul, farsdag eller bare som en overraskelse, så book et arrangement til din mand, kæreste eller andre og få en lækker velplejet fyr hjem med bløde hænder og fødder.
Skriv en mail til kh@designermudder.dk for at høre mere og booke et lækkert og sjovt arrangement.