Slået op d.

Hudpleje i sommerferien

Her er nogle ideer til hvordan du plejer din hud og laver din egen hjemmespa-dag. Det meste hudpleje kan laves både ude og inde, alt efter hvad temperaturen tillader.

Selvom temperaturen udenfor pt. måske ikke helt afslører, at vi lige nu er midt i juli, så er vi i feriehøjsæsonen.
Da vi allerede har haft en ordentlig snert af sommer, så trænger huden allerede nu til at få en ordentlig omgang. Både i ansigtet og på kroppen.

Start din hudpleje rutine sådan her!

Derfor kan du med fordel begynde dagen med et bad. Ca 5-10 minutter inden badet påfører du Silky Gel Peeling i ansigtet. I badet kan du bruge Black Sugar Peeling eller Algea Salt Scrub til at få skrubbet alle de døde hudceller af kroppen. Har du ingen af delene ved hånden, så kan du nemt lave din egen bodyscrub ved at blande restene af brugt, malet kaffe og madolie, til det har konsistens som en tyk grød. Herefter skrubber du kroppen ind i det, og skyller efter, præcis som du ville gøre med en almindelig bodyscrub. Ligeledes vaskes resterne af Silky Gel Peelingen af ansigtet i badet.
Efterfølgende er huden klar til de dejlige ingredienser du nu kan påføre den.

_MG_5642

Vælg en muddermaske til ansigt og kroppen, alt efter din hudtype, og hvilket resultat du ønsker at opnå med masken. Vælg f.eks. Brown Clay til ansigtet hvis du ønsker en maske med anti-age der renser i dybden, og Yellow Clay til kroppen hvis du gerne du gerne vil af med affaldsstoffer og at huden efterlades blød og lækker. Er din hud sart og måske lidt skoldet af solen, så brug Red Clay både i krop og ansigt, da den hele skader og passer godt på din sensitive hud.
Når maskerne har virket, så tager du igen et bad og får dem skyllet af huden. Vask eventuelt kroppen med Energizing Shower Gel med æteriske olier der giver dig ekstra velvære under bruseren.

Når du kommer ud fra badet, så gør klar til et lækkert fodbad. Tilsæt f.eks. Orange Blossom Foot Salt eller Spicy Herbs Foot Salt, og sørg for ikke at lave vandet så varmt, at du ikke kan have fødderne i det.
Til denne del af dit hjemmespa, anbefaler vi at bruge en af vores ‘pillemasker’ mens du tager fodbad. Det kan enten være ansigtsmasken med fugtserum, eller masken med anti-ageserum og syn-ake. Læg sørg for at få slappet godt af i hele kroppen mens fodbadet giver dig skønne bløde fødder, og ansigtsmasken sørger for at dit ansigt efterlades med en ny, frisk glød. Afslut behandlingen med en god creme til fødderne, f.eks. Foot Balm.

Det sidste punkt på dagsordenen til hjemmespa-dagen er at få tilført krop og ansigt fugt. Vælg en ansigtcreme til din hudtype, og brug f.eks. vores Body Butter Deluxe på kroppen, kombineret med vores Detox Lift de steder hvor du ønsker at stramme huden op, f.eks. på dine lår.
Bruger du hjemmespa’en til at gøre dig klar til at skulle ud, så brug en bodylotion med shimmereffekt, f.eks. Diamond Creme eller Gold Shimmer Body Souffle til lige at få den ekstra glans af lækkerhed inden du skal videre ud.

Husk, at vi også har en masse andre tips til hjemmelavede behandlinger (og generelle ingredienser der er gode for dig, indvendig som udvendig), såfremt du ikke lige har de nævnte produkter i nærheden. Du kan finde de andre tips HER og HER