Slået op d.

Hjemmespa – step to step guide, sådan gør du

Hjemmespa eller på klinik

Denne søndag brugte jeg  på at oplære personalet på Blåvand Kurbad og Wellness i produkter og behandlinger med DM Skincare. De starter hårdt ud og er klar til en pigewellness onsdag aften, og de kører alle behandlingerne fra i dag. Er du ikke en af de heldige som skal deltage på onsdag, eller skal på campingferie  på Danmarks bedste 5 stjernede campingplads Hvidbjerg strand feriepark, så kommer her et par af mine tips til hvordan forårsklargøringen af din krop alligevel kan finde sted.
Skærmbillede 2016-03-14 kl. 13.49.57

Forkæl dig selv med professionel Hjemmespa

Når du trænger allermest til at synke ned i en verden af velvære og give dig selv en velfortjent spa-oplevelse derhjemme. Så sluk telefonen, luk døren og tænd for din yndlingsmusik, så du kan lade alle sanser op.

Følg mine tips i en lille, nem guide, der giver dig den bedste oplevelse af velvære i hele kroppen, smukkere og mere strålende hud og lækkert, gennemplejet hår.

Karina Hjorths tips til en fantastisk hjemmespa dag 

Start din spa-forkælelse med at tænde et Orli  Body Candle samt . Skab stemning med de smukke og velduftende lys, hvor vitamin E plejer hud og hår, mens de essentielle olier som patchouli, lavendel og jasmin skaber en vidunderlig stemning.

Massér dit yndlings hårkur ind i håret, ikke mindst i spidserne, og svøb et lunt, blødt håndklæde rundt om håret. Lad hårkuren sidde i så længe som muligt.

Peel din hud silkeblød med DMskincare SEAMOSS Peeling (sensitiv) eller BLACK SUGAR Peeling (fugtgivende) under bruseren, så den bedre kan optage de aktive stoffer fra vores professionelle lermasker. Massér med cirklende bevægelser nedefra anklerne og op mod hjertet. Skyl og dup tør med et håndklæde, inden du gør det bedste, du overhovedet kan gøre for din hud: Giver den en dybdevirkende lermaske. Vælg mellem DMskincare YELLOW, GREEN, BROWN, RED eller BLUE Clay, eller sammensæt din helt unikke behandling ved at kombinere flere typer ler. Du kunne for eksempel vælge BROWN Clay (anti-age) til ansigt, hals og décolleté, BLUE Clay (anti cellulite) til mave, baller og lår og RED Clay (genopbyggende) til resten af kroppen. Pak dig godt ind i håndklæder eller en badekåbe og slap af. Alle peeling- og lermasker fra DMskincare er så milde og plejende, at du kan brug dem både i ansigtet og på kroppen.

Stik herefter fødderne i et velgørende fodbad med en af vores fem, skønne fodsalte, mens du bare lader op, og ler – og hårmaskerne virker i dybden. Luk øjnene og træk vejret langsomt og dybt, ind og ud, indtil din vejretækning er rolig og afspændt.

Når det er tid til at vaske lermasken af krop og ansigt og skylle hårkuren ud, så start med at komme shampoo direkte i håret, masser ind og skum så op med vand, så resterne af hårmasken let vaskes ud. Sørg for at vaske lerresterne af med lunkent vand og DMskincare BODY SHAMPOO, men strip ikke huden for det lag af plejende ingredienser, masken har efterladt. Dup tør og massér DMskincare 24 HOURS Creme ind i ansigt og hals med faste, opadgående bevægelser. Forkæl kroppen med DIAMOND creme, der giver huden et smukt og eksklusivt skær, eller afslut din spa-oplevelse med smøre hele kroppen ind i Orli Massage Oil Body Candle. Husk især fødder og hænder og forsøm ikke neglebåndene, der næsten altid trænger til lidt ekstra næring. Duften af essentielle olier er med til at forlænge oplevelsen af forkælelse, og giver dit sind en dyb følelse af ro og velvære.

Husk at hvile 20-30 minutter, så du får den optimale effekt ud af din hjemmespa-behandling. – byd dig selv en kop god te imens, eller et glas rose og tag hul på foråret

Her kan du se lidt af træningen fra i går.