Slået op d.

Appelsinhud på ballerne- Nej tak!

Pigerne kalder det cellulite eller appelsinhud. Drengene kalder det skudhuller  ( når de skal være sjove).

En ting er sikkert, vi ville hellere være foruden de famøse huller. Mange tror fejlagtigt at det har noget med fedme at gøre, måske fordi store mennesker har mere hud og derfor mere appelsin  🙂 men meget slanke piger kan også sagtens få det.

Det er altid når solen kommer frem vi føler problemet presse på, mærkeligt nok får vi ikke rigtigt forberedt os på det forår, vi da trods alt ved kommer hvert år. Sådan ca. omkring første april sætter panikken ind, for vi ved det kan være tid til bare ben inden for en måned.

Panikken satte dog ind hos mig midt i marts, da jeg var ved at forberede outfittet til min datters  konfirmation , og fik af vide fra højere instans aka Emma Gads takt og tone at moderen selvfølgelig har kjolen på sådan en dag. Der kunne man jo være fristet til at tænke – her vil en spandex strømpebuks gøre godt, men det eneste jeg hader mere end appelsinhud er strømpebukser. Så den står altså på kjole og bare ben den dag – Godt så!
Så der tog jeg lige sådan elevatorblikket op og ned af mig selv. Og for at det ikke skulle være nok at de lige nu er både blege og behårede så er der skisme også huller i lårene GREAT.  Så er gode råd dyre… eller nej faktisk er rådene helt gratis og jeg videregiver dem her. Både de kortsigtede og de langsigtede

Gode råd mod appelsinhud

-Drik vand – Det skyller affaldsstofferne ud.

-Dyrk motion- det sætter gang i blodcirkulationen ( Der skal løbes mange km på få dage hvis jeg skal nå at få nogen ud af det.

Detox te – Drik te der hjælper med at skylle ren indefra så de affaldstoffer ikke lægger sig under huden.

-En god opstrammende creme der fugter og tryller lidt med fedtcellerne.
Og det ( synes jeg) mest effektive en slankewrap. Enten hos en professionel behandler eller som hjemmekit.

-Spis mega sundt så der aldrig er dårlige affaldsstoffer i maden der kan lægge sig under huden. Som om det nogensinde kommer til at ske.

Brug en rigtig good peeling med alger som renser og opbygger vævet.

Har du mulighed for at kommer forbi en sauna og kan peele inden er det tip top.

Se selv gode råd er nogengange gratis 🙂
dm

Her får du lige en peptalk fra Karina om” appelsinhud på baller” problemet. Der ER håb forude.