Slået op d.

Slanke te teatox sampak fra DMSkincare.dk hjalp Miss Bikini Fitness +45

Slanke te fra DM Skincare.dk

… Så er muligheden for at købe vores populærer te i en sampak, så hele døgnet er dækket med den smagfulde teatox. Drik en stor kop Morning cleanser hver dag og mærk den gode fornemmelse brede sig i kroppen. Suppler evt med en ekstra kop i løbet af formiddagen. Inden sengetid drikkes evening cleanser hver anden dag.
Køb her: http://dmskincare.dk/produkter/slank-nu/

Morgen og aften slanke te

14 dages  Evening cleanser ,udrensende og afslappende te med bl.a. pebermynte, salvie og lavendel, som har videnskabeligt papir på sine afstressende egenskaber. Teen stimulerer fordøjelsen, modvirker oppustethed.Nyd en kop ( hver anden dag ) lige før sengetid i 14 dage og vågn renset og udhvilet.
Køb pakken her: http://dmskincare.dk/produkter/slank-nu/

14 DAY MORNING DETOX Start hver morgen med en kop fyldt med antioxidant honeybush,brændenælde, spearmint og andre sunde lækkerier, der booster din energi, sænker appetitten og gennemrenser kroppen for affaldsstoffer. Resten af dagen modvirker teen oppustethed og sukkertrang. Drik en 14 dages TEATOX-KUR Rens ud, slip sukkertrangen, giv huden ny glød og sov godt. Love Superfood Tea serverer sundhed, gode vibrationer og lækker te i 7 smagfulde varianter, som DM Skincare netop har bragt til Danmark.Te er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler, og i Asien har man drukket te for sundhedens skyld i flere tusinde år. Nu gør britiske Love Superfood Tea det nemt, sjovt og lækkert at udnytte teens gavnlige egenskaber.
Køb pakken her: http://www.dmskincare.dk/morning-and-…
Teen fra DM Skincare er noget særligt, fordi de blander te af den fineste kvalitet med anerkendte superfoods – og det vil vi gerne give danskerne chancen for at nyde godt af, forklarer Karina Hjorth fra DM Skincare, der netop er begyndt at distribuere teen i Danmark. Sortimentet består af fem te-kure, der i løbet af 14 dage sætter ind mod hver sin specifikke udfordring. Eksempelvis hjælper en kop 14 Day Evening Cleanse Teatox om aftenen med at udrense kroppen og booste fordøjelsen, mens du sover. 14 Day Morning Detox regulerer appetitten og sparker dagen i gang med ny energi.
Køb pakken her: http://dmskincare.dk/produkter/slank-nu/

Se filmen med slanke te og se hvad den gjorde for Bettina Faurby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *