Slank med slankete

Bliv slank med slankete: Se udvalget LIGE HER

Det er sommer og solen skinner. Vi skal ud og mærke vores kroppe. Vi vil rigtig gerne se resultater, men det er ikke altid til at overskue løbeturen hveranden dag. En kop te eller to om dagen burde dog være til at overkomme for de fleste?

Netop derfor præsenterer vi dig for vores helt fantastiske slankete udviklet af DM Skincare.

KØB VORES LÆKRE SLANKETE LIGE HER

Slank med slankete

Bliv slank med slankete: Læs mere og se det store udvalg

Historien bag vores slankete

Hos DM Skincare drømte vi om at lave en te, som hjælper med det hele. Den skal virke udrensende, slankende og så skal den smage godt. Med inspiration i det gamle Asien, og en masse gamle opskrifter på te, der har været brugt igennem hundredevis af år i forskellige kulture, har vi udviklet vores helt specielle te til dig. Vi har konstant videreudviklet på de forskellige varianter, og skabt en masse lækre smage, så der er noget for alle.

Hvorfor skal du drikke slankete?

Der er masser af helbredsmæssige fordele ved at drikke masser af te. Vi har alle forskellige behov, så vi anbefaler desuden, at du kigger lidt på, hvad de forskellige slags te gør, og hvad der passer til dit behov. Slankete kan hjælpe dig med at udrense skadelige toksiner og affaldsstoffer, mindske strækmærker og hjælpe mod oppustethed og meget mere! Hvad de enkelte slags te, vi har gør, skal vi nok forklare længere nede i artiklen. Men kort sagt, så består denne slags te ofte af urter, blade og frugter, som øger forbrændingen, beroliger, virker udrensende og hjælper på fordøjelsen.

Vores te er helt speciel

Vores slankete er på mange måder helt unik – og så bliver det altså ikke nemmere at smide et par kilo eller to. Det eneste du skal gøre, er at komme en til to teskeer i en kop og hælde varmt vand over. Du kan også med fordele bruge bladene efter du har drukket din te, som en ansigtsmaske på din hud. Ikke nok med, at vi har masser af slankete, så har vi netop også fået nogle nye og super lækre smagsvarianter ind på en anden slags te. Denne serie af nye varianter kalder vi den alkoholfrie Cocktail Tea, og vi lover dig, at de smager fuldstændigt fantastisk!

Men hvad er det egentligt for nogle forskellige slags te vi har? Læs med herunder billedet.

Slank med slankete

Det store udvalg af te

21 dags detox the eller All day sugar tox – til dig med sukkertrangen

Du har måske prøvet ligesom mange af os andre at lide under sukkertrangen. Det har langt de fleste af os i hvert fald. Men hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det helt sikkert din variant! 21 dags detox te mindsker din sukkertrang og booster samtidig din energi. Den sænker også appetitten og gennemrenser kroppen fuldstændigt for affaldsstoffer. Hvis du er til en lidt mere dyb lakridsagtig te, så er All Day Sugar tox lige noget for dig! Ingrediensen ”Gymnema Sylvestre” er Super Teatox Tea’s nøgle. Det balancere dit blodsukker og reducere trangen til søde sager.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Skintox Tea – Til dig, der vil have renere hud

Vores skintox er først og fremmest en økologisk te, der hjælper dig med at opnå renere hud. Derudover hjælper den også mod appelsinhud, eksem og udslæt. Og så kan den hjælpe med at kontrollere hormonelle udbrud. Den indeholder hibiscus, som er planteverdens svar på botox, og hjælper derfor effektivt med at holde din hud ung og frisk. Den indeholder Grøn sencha te, hvid te, kandiserede ananasstykker, citronskal, røde peberkorn, pebermynte, nælde, morgenfrue, hibiscus og aroma.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Morning tox – til dig, der vil starte morgenen med et højt stofskifte

Det er vigtigt at få en god start på morgenen. Og denne slankete hjælper altså med dette. Her har du en te, som hjælper mod oppustethed, fordøjelsesproblemer og appelsinhud. Og så går den tilmed ind og giver energi, renser kroppen og fjerner overflødige kilo. Effekten af denne te, er, at du ikke får lyst til at overspise, da du allerede får kickstartet stofskiftet fra morgenen og afhjulpet sukkertrangen. Du skal blot bruge 1 tsk. Morning Tox, 80 grader varmt vand og lade det trække tre til fem minutter.

Night tox – til dig, der vil sove godt og mindske oppustethed

Hvis du tit føler dig ophobet med dårlige affaldsstoffer, og oppustet, så er denne te lige noget for dig. Den skal drikkes inden sengetid, og i løbet af natten, vil den hjælpe dig med at udskille affaldsstofferne og opnå en fladere mave. Denne te er økologisk og indeholder lancetbladet vejbred, pebermynte, citronmelisse, lavendel, salvie, rarbarber og incabær.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Matcha Tea – til dig, der vil have mere energi

Selvom langt de fleste af vores slankete generelt giver mere energi, og hjælper forbrændingen på vej, så er Matcha Tea også super god til at give mere energi. Denne te er 100% økologisk japansk og er kendt for sit store indhold af antioxidanter. Den vil altså booste din
energi, forbedrer din forbrænding og medvirker til at kickstarte eller øge et vægttab. Samtidig styrker den koncentrationsevnen.

KØB PRODUKT: KLIK LIGE HER

Cocktail te – til dig, der elsker en smagfuld the!

Det sidste vi vil præsentere dig for er vores helt nye varianter med cocktail te eller dessert te. De er enormt smagfulde, og er perfekt til dig, der elsker en helt speciel te.

Lige nu kan du få disse varianter:

Der er lige nu tilbud på de forskellige slags te, så hop endeligt ind og tjek det ud! Vi har også forskellige pakker, hvor du får flere forskellige te sammen til en lidt billigere pris. Og så siger bare – UD og nyd den dejlige danske sommer!

Læs også: Lider du af oppustethed, kan vores slankete også klare dette. Læs med lige her!

Slank med slankete

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: