Slået op d.

Flyt træningen udendørs!

Foråret er kommet tidligt i år. De mange timer med solskin er godt for humøret og modvirker vinterdepressioner. Derfor er det også en oplagt mulighed at flytte sin træning ud af motionscentret i det gode vejr, for solen øger nemlig kroppens produktion af stoffet serotonin der er med til at modvirke både træthed og depression.
Samtidig er solen god for hudproblemer og sår læger faktisk hurtigere når de er ude i sollyset, så der er alle mulig grunde til at træne i solskinnet. Samtidig vil du nedenfor kunne se, at det også er godt for kalorieforbrændingen af få klaret en masse af de udendørs opgaver der hører foråret og sommeren til!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÅ EN ELLER LØB EN TUR:

På en rask gåtur på bare 30 minutter vil en person på 60 kg. i gennemsnit forbrænde 210 kalorier. Vejer du mere, f.eks. i nærheden af de 100 kg og går den samme tur, så forbrænder du faktisk omkring 450 kalorier på den halve time! Samtidig får du en god portion d-vitamin fra sollyset, så det er ren win-win.
Løber du en tur på blot 30 minutter forbrænder du 300 kalorier hvis du vejer 60 kg. og 540 kalorier hvis du vejer 100 kg.!

SPORT:

Det tidlige forår og de mange soltimer er et glimrende scenarie for at få dyrket motion mens man f.eks. er sammen med ungerne. Ved at spille en halv times fodbold vil en person på 60 kg. forbrænde 270 kalorier, og en person på 100 kg. vil forbrænde 510 kalorier.
Har man et basketballnet udendørs vil en person på 60 kg. kunne forbrænde 300 kalorier på en halv times spil, mens en person på 100 kg. vil kunne forbrænde 540 kalorier.

PRAKTISKE TING

Foråret er ofte lig med praktiske ting der skal foretages udendørs, og vi tænkte at det måske kunne sætte skub i motivationen for at lave dem hvis man ved hvor mange kalorier man faktisk forbrænder mens man udføre de, ofte lidt sure, pligter udendørs.
Selvom det er lidt tidligt endnu, så går der ikke så lange inden det er tid til at græsset skal slås. Ved at slå græs en halv time, så forbrænder en person på 60 kg. faktisk 240 kalorier, og en person på 100 kg. vil forbrænde 480 kalorier.
Ukrudtet skal også luges, og ved at gøre det i en halv time vil en person på 60 kg. forbrænde 210 kalorier og en person på 100 kg. vil forbrænde 450 kalorier. Det samme gør sig faktisk gældende for at kløve brænde!

CYKLING:

Cykling bringer dig let fra A til B, sparer dig en masse penge i transport, og så er det rigtig godt for dit helbred. Det er en rigtig fin mulighed for at nyde godt af solens egenskaber, mens du både får motioneret og bragt dig frem til din destination. På 30 minutters almindelig cykling vil du kunne forbrænde 160 kalorier hvis du vejer 60 kg, og 184 kalorier hvis du vejer 100 kg.
Er man til det, så er der i den lidt hårdere ende mountainbiking – her vil en person på 60 kg. kunne forbrænde ca. 360 kalorier på blot 30 minutter, og en person på 100 kg. vil kunne forbrænde ca. 600 kalorier.

Så sørg for at komme ud og nyde det gode vejr og få samtidig en god portion motion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *