Slået op d.

Vi vil gerne hjælpe dig!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hos DM Skincare ser vi os selv som meget mere end hudplejeproducenter. Som det vist fremgår tydeligt her på bloggen og på vores Facebookside, så går vi også enormt meget op i sundhed, træning, økologi og generelt velvære. Vores produkter kan hjælpe rigtigt meget på vej til et smukt og velplejet udseende, men vi tror på at for at få en helt generel følelse af velvære, så skal der mere end hudpleje til.
Det er blandt andet også derfor at vi i januar lancerede vores store Sundhedsprojekt der har til opgave at hjælpe deltagerene på vej til en generel sund livsstil, både hvad angår kost, motion og hudpleje. Vi er ikke frelste, vi kan også sagtens indtage et par flødeboller med velbehag, men vi tror på at vejen til et godt liv både indeholder mental og fysisk sundhed.

Vi vil meget gerne dele ud af vores viden om alle de ting vi ved noget om. Derfor har vi besluttet at lave en brevkasse her på siden, hvor I er velkomne til at spørge om alt, lige fra hvordan man bedst træner lårmuskler til hvad der er i vores produkter. Vores håb er på sigt at kunne lave et opslagsværk til gode, naturlige ingredienser og metoder der kan hjælpe vores læsere på vej til en sundere livsstil.

De indlæg vi laver på bloggen laver vi ud fra de ting vi tror at I gerne vil vide om vores produkter, sundhed og træning generelt, men måske er det nogle helt andre ting I godt kunne tænke jer at vide? Vi har en generel bred viden om sundhed, men vi har også uddannede eksperter klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål hvis det ligger udenfor vores område. For vi vil rigtigt gerne hjælpe jer alle sammen med at få godt helbred 🙂

Brevkassen kommer til at have sin egen ‘menu’ ude i sidebaren og den får premiere på fredag, og vil fremover blive opdateret med nye svar hver fredag. Så hvis du har spørgsmål til os, så send dem endelig til brevkasse@designermudder.dk – så sidder vi klar til at hjælpe!

FØLG OS!

instagram-logo-png fb_icon_325x325

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *