Slået op d.

Primetime kvinde – snart 50 år

Karina

Så er det tiden igen hvor jeg bliver et år ældre og jeg kan tænke tilbage på den tid som er gået og det som måtte komme.

I bedste Nynnes dagbog stil kan jeg sige2 ægtemænd og 3 børn – der er måske en grund til at det hele begynder at gå mod syd 😉

På det personlige plan– så kører det. Stadig nyforelsket efter 15 år i sammen mand, så det var et rigtigt omvalg jeg gjorde for 15 år siden 😉

De 2 store børn er flyttet hjemmefra og det går forrygende godt – den ene på universitetet i Århus, og her må en mor prale med hans topkarakter og altid solen skinnende på hans vej og den anden er færdig med HF til sommer og vi håber hun kommer ind på drømme studiet (så kan hun også stadig være fotomodel for mor og DM Skincare).

Karoline er 10 år og en efternøler som mange vil forkæle, men her må jeg ofte stå med ”horn” i pande og sætte grænser. Fordelen ved at være den sidste er man ofte er mere large end helt nye førstegangsmødre så lige skal finde ud af hvordan det fungerer og hvad man kan tillade. I weekenden var der overnattende veninder, og så tog man søsters aflagte Bh og stoppede ud med hyggesokker og legede Linse …..

Min krop bærer selvfølgelig spor af at den er blevet 48 år – men jeg træner flittigt og har næsten altid gjort det. Sidste år tabte jeg en masse cm og kilo, og selv om julen har varet lige til påske her på matriklen, så er det ikke det hele som er kommet tilbage. Når jeg står på min vægt som kan det hele, så er min papirs alder 31 – det må siges at være godt gået selv om der ryger kager og chokolade ned i ny og næ eller ofte!!!!!

Hvad træner jeg så?

Jeg får trænet hverdag når jeg er hjemme undtagen søndag. En god blanding af Tabata, dans og Smovey træning. Det er et mål som jeg har sat mig og som gør mig glad. Efter en times dans så er humøret bare i top og energien flyder rundt i kroppen. Mine fingre virker meget hurtigere ved tastaturet eller hvad jeg nu skal hjem og arbejde med.

Sidste sommer og så frem til at det blev rigtig dårlig vejr, har jeg gået en tur flere gange ugentligt med mine SMOVEY ringe efter aftensmaden.
Det sætter altså virkelig forbrændingen i gang og hjælper mig af med min trang til alt det usunde. Nu er sommeren over os igen og så starter jeg igen. Hvis du bor i nærheden, så er du velkommen på min vandring.

Min Hud

Jeg er født med heldig hud – den er ikke fyldt med strækmærker efter 3 fødsler, og jeg har kun manglet 5 kg når jeg er kommet hjem fra hospitalet.
Jeg bruger selvfølgelig alle produkterne til ansigtet fra DM Skincare, dvs. at jeg renser, peeler og bruger 24 Hours Creme, det gør selvfølgelig at man ser ”velholdt ud” og at mine begyndende rynker er små.
Den friske luft og træning gør bare at man ser mere strålende ud, så det er klart en anbefaling.
Til ekstra kolde og varme dage så er Serum Pure 24 min redning – det guld gør underværker.

På det personlige selvudviklingsplan

2014 var året hvor jeg rejste rundt sammen med Pernille Aalund og gav wellness og små kærlige indspark til at få det liv man drømmer om. Det virkede også på mig. Jeg har lært så meget af den kvinde. Hun gav mig mange gode værktøjer til at komme videre med min forretning og til at nyde livet i fulde drag. Tage sig tid til motionen hvis det er det som gør mig glad og sætte et mål.  Summa summarum, jeg er klar til afdeling 2 af ”Pernilles Univers ”og ønsker for alle jeg kender at de kan deltage og få sig tænkt godt om med hensyn til deres liv.

Målet for 2015 er at gå Caminoen – det bliver desværre ikke hele ruten i første omgang – men jeg sætter en uge af i efteråret og skal gå sammen med en veninde og måske mine forældre i følgebil, så det bliver en oplevelse som vi sammen taler om i familien.
Min mor kan måske ikke gå helt så langt – men hun kan følge med på lidt af ruten og så blive samlet op og kørt til næste sovested.  Planlægning er under konstruktion.

Hele familien med søskende, børn forældre osv. var inviteret til Thailand og Singapore, en super tur hvor vi alle kunne nyde hinandens særheder og fællesskab. Vi håber på at kunne gentage successen, måske om 2 år når jeg bliver 50, min søster Marlene 40 og vores mor Kirsten 70 – det er vist også året hvor jeg så kan fejre 10 års bryllupsdag.

På Matriklen så har vi endelig besluttet at forvandle det sidste af huset altså stalden og laden fra skrot til slot – det er sket de sidste 3 mdr. og håndværkerne og os selv arbejder på højtryk, vi skal være færdige 1. maj, men skyder lige receptionen til alt står helt klar på hylderne, og så måske Pernille Aalund til at holde en åbningstale da hun jo har været medvirkende til at sætte mange tanker i gang..

Hvad sker resten af året:

  • Vi bygger færdig og får alt på plads.
  • Planlægger årets kvindefest i en lille by – den skal have fuld sejl med stilletløb, rød løber, drinks og god musik og hvad man ellers læser om i ugebladene.
  • Produktudvikling af måske håndcreme og babyserie – koncept udvikling af mad/slanke til kvinder på omlægning og evt. en stop madspil bog med arbejdstitlen ”Skønhedsrester som mætter og forynger”
  • Har lavet et mål der hedder at min bagdel skal løftes 3 cm opad med god motion, så nu ser vi hvad der skerJ
  • Indtage England som eksport marked

Så tror jeg ikke at en primetime kvinde kan nå mere, men man ved aldrig.

Dagen fejres som altid med Høns i tarteletter og ris a la mande med kirsebærsovs.

Fødselsdags hilsner

Karina Hjorth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *