Slået op d.

DM SKINCARE – MEGET MERE END HUDPLEJE

1507324_10152533713468061_2737426370186343421_o

DM Skincare news

Som mange sikkert har lagt mærke til, både her på bloggen og på Facebook og Instagram, så er vi i rivende udvikling, og er med i samarbejder på kryds og tværs over brancher.
Fælles for alle de nye ting er nøgleordene Skønhed, Naturlighed og Power.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at langt de fleste af vores kunder, læsere og følgere er kvinder. Ligesom de fleste af os selv er. Og vi har en vision om at være med til at hjælpe seje kvinder med at blive endnu mere seje – både indvendigt, udvendigt og mentalt.

Vi synes, at kvinder er fantastiske. Og hvis vi med naturlige ingredienser, inspirerende medsøstre og gode råvarer kan være med til at udvikle kulturen omkring kvinder der er sunde både i krop og sind, så er der ikke noget vi hellere vil.
Det har f.eks. betydet, at vi tidligere har teamet op med seje kvinder som Pernille Aalund, og nu samarbejder med Elisa Lykke, der er PR-agten for Danmarks A-list kendisser, og derfor om nogen ved hvor vigtig udstråling og branding er, både i det personlige og som iværksættere og virksomhed.
Til det indre har vi indgået et samarbejde med Love Superfood Tea og deres fantastiske TeaTox, fordi de deler samme visioner som os, om at tage alle de bedste ting fra naturen, og bruge dem til at pleje os selv.

guiltfreechoctea3

skinteatox_3

DM Skincare i egne lokaler i Sig

På det mere erhvervsmæssige plan har vi skabt Den Gamle Stald, der fungerer som et fællesskab for iværksættere. Helt konkret, så blev Karina, der er direktør og produktudvikler hos DM Skincare, træt af at det f.eks. aldrig var muligt at leje et billigt mødelokale. Det, og ønsket om at stå stærkere og kunne sparre på kryds og tværs af brancher, gav ideen til at bygge hendes gamle stald om til kontor, behandlerlokaler og lager og dermed udlejning af lokaler til meget fordelagtige priser, da Karina om nogen ved, at f.eks. store udskrivninger til husleje kan være med til at dræne en lille, nystartet virksomhed. Derfor udlejes lokalerne på timebasis, så ingen af de nye iværksættere behøver at betale for mere tid end de har brug for.

5

Vi håber sådan, at med vores nye tiltag, at vi kan være med til at bakke op omkring indre, ydre og mental sundhed og power. At vi måske kan være med til at hjælpe iværksættere igang og give et boost til kvinder rundt omkring i landet, til at blive stærkere på egne ben, hvad end det er på det personlige plan, eller det er at finde nogle sunde rutiner eller komme i gang med deres egen virksomhed.

“Man lever kun én gang” – det er efterhånden en kliche, men det tror vi på at der er en grund til at den er blevet. Så hvad end du er ved at tage springet ud i nye, fantastiske ideer eller allerede har gjort det, så hepper vi på dig hele vejen!

Foredrag med Elisa Lykke og DM Skincare om branding kan bookes ved at kontakte kh@dmskincare.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *