Slået op d.

DM SKINCARE HYLDER VENINDERNE!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hvorfor hylder vi veninderne i denne uge?

Da vi var børn og teenagere fyldte vores venskaber og vores bedste veninder næsten alt. Men når vi bliver voksne viser det sig, at det i takt med karriere, mænd og børn kan være svært at få venskaber til at vare ved. Det synes vi egentlig er synd, og derfor synes vi at denne uge skal bruges til at huske vores veninder på at vi holder af dem. Om det bare er en sms, et opkald eller en kaffedate. Og på vores Instagram profil holder vi i denne uge en konkurrence, hvor du kan vinde en dejlig venindeaften for 2 personer hos Randers Water & Wellness, så I har mulighed for at bruge en aften sammen, hvor I bare skal forkæles og slappe af.

Bevar venskabet trods forandringer

De bedste veninder er dem du ved hvor du har; dem du kan ringe til når livet er svært, dem du kan grine med, dem du kan være stille med, dem du kan snakke med, dem du ved der altid vil være der for dig. Fælles interesser kan også være gode, men de er ikke så afgørende for de fleste kvinder.
Ligesom alle andre forhold, så er venskaber også noget der skal plejes. Og lige som i alle andre forhold, så udvikler man sig både individuelt og sammen, og derfor er det også vigtig at være ærlig overfor dine veninder når der sker forandringer i livet der kan have indflydelse på jeres venskab.

Husk derfor at:

  • Fortælle din veninde, hvis arbejde, mand, børn eller andet er noget du i en periode er nødt til at prioritere højere end jeres tid sammen.
  • Fortælle din veninde, hvis du synes hun har ændret sig på en måde så det påvirker jeres venskab og jeres tid sammen. I længden er det den eneste holdbare måde at håndtere udfordringen på. Sørg også for at gøre det klart, at du bringer det på bane, fordi du ikke har lyst til at miste jeres venskab.

Kan du mærke på dig selv, at enten du eller din gode veninde har forandret jer, så start med at finde ud af hvad du vil miste, hvis venskabet stopper. Oftest vil du opdage, at du sætter mere pris på det end du måske går og tror, og finder ud af at det er værd at kæmpe for at bevare venskabet. De bedste venskaber er ikke altid kendetegnende ved at I aldrig har været uvenner eller haft svære perioder, da netop de situationer kan være med til at forstærke båndet mellem jer.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vi bliver hurtigt veninder

Vi bliver aldrig for gamle til at finde nye veninder, og masser af undersøgelser viser, at kvinder har nemmere ved at knytte nye venskaber end mænd. Vi ses oftere med andre kvindelige kollegaer udenfor arbejdet og er ikke blege for at mødes til en kop kaffe selvom vi måske bare er stødt på hinanden et par gange til en fest eller i fitnesscentret. Det gør at vi udvikler vores kreds af veninder hele tiden, og i følge flere eksperter er det faktisk sundt, da nye veninder ofte bringer nye input; en ny måde at anskue verden på, nye interesser og er med til at vi udvikler os som mennesker gennem hele livet.

Undersøgelser viser også at kvinder ofte har lettere ved at lukke op for vores tanker og følelser, og derfor knytter vi hurtigere bånd til andre kvinder.

Den kvindelige intuition og den lille forskel

Det kan være en gåde for de fleste mænd hvordan mange kvinder så let falder i snak. Mange siger, at det er den sagnsomspundne kvindelige intuition der er på arbejde her; at vi simpelthen lettere kan tune os ind på de mennesker vi møder, og har derfor også lettere ved at finde på noget at tale om.
Den kvindelige intuition spiller også en rolle i forhold til de veninder vi allerede har. Vi bruger den til – ofte ubevidst – at analysere og mærke efter hos hinanden om den anden part har det godt, eller om der måske er noget hun har brug for at tale om. Mange kvinder nævner ofte deres veninders evne til at fornemme om der er noget galt som en af de bedste kvaliteter ved venskabet.

Bevar venskabet med nye oplevelser

Føler du at dig og din veninde måske er kørt fast i nogle roller som I ikke kan komme ud af, eller kan du mærke at venskabet måske er ved at glide lidt ud i sandet? Så prøv at tage ud og opleve noget helt nyt sammen. Har stemningen i jeres venskab tendens til at være lidt alvorlig, så tag ud og se noget Stand up eller noget andet med grinegaranti – det giver jer nogle nye oplevelser at snakke om, måske en helt ny interesse og så kan det at grine sammen løsne op for stemningen i langt de fleste forhold, såvel venskaber som parforhold.

Savner du derimod noget mere seriøsitet i venskabet, så tag f.eks. til et foredrag der giver stof til eftertanke. Det kan få åbnet op for nogle af de dybere samtaler du måske føler du mangler i venskabet.

Drik en kop kaffe sammen!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

De fleste kvinder nævner cafébesøg som noget af det de gør allermest med deres veninder, og gerne hvis de har for travlt til at invitere hjem på en stor middag. Med en kop kaffe (eller the) i hånden kan man hurtigt få overblik over hvordan det går i venindens liv, og det kan også udvikle sig til en af de gange hvor man ender med at sidde og tale i timevis. Så hvis tiden er knap, så er det en rigtig fin måde at få stukket hovederne sammen på.

Følg med og vind en skøn aften med din veninde!

Vores venindeuge kører hele ugen, og hele ugen vil stå i venindernes tegn. Så følg med på vores Facebook-side og vores Instagram profil for at høre og dele dine gode tips til at bevare et godt venskab, forslag til nye oplevelser I kan have sammen og så selvfølgelig være med i vores konkurrence om at vinde en skøn aften sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *