Slået op d.

Årets store sundhedstjek – deltager #1

For ca. 3 uger siden fandt vi de 3 deltagere som vi og personlig træner Charlotte Tejlmand gennem det næste stykke tid vil forsøge at hjælpe i gang eller videre med deres vægttab, hudpleje og generelle sundhed. Vi fik mange henvendelser og vi er rigtig glade for dem alle sammen. Vi håber på at de 3 deltagere vi har valgt kan være med til at inspirere andre til at fortsætte eller begynde på en sundere livsstil.

Den første deltager I skal møde er vores yngste deltager, Sofie, på 17 år.
Sofie vil generelt gerne tabe sig og har haft ikke mindre end 3 skader i knæet der har besværliggjort processen. Hun er med i projektet med målet om at komme i hendes livs form, og hun er topmotiveret.
Sofie og Charlotte er i gang med at udarbejde trænings og kostplan til Sofie, mens vi er ved at sammensætte en god hudplejerutine til hende. Charlotte har selv oplevet skader på egen krop der gav en vægtforøgelse, så vi håber at Charlottes egne flotte resultater kan være med til at holde motivationen oppe hos Sofie hvis den skulle dale på et tidspunkt.

Over de næste dage vil vi præsentere de 2 andre deltagere her på bloggen, og herefter vil vi jævnligt bringe opdateringer fra hvordan det går med hver deres projekt, men i dag vil vi starte med at sige held og lykke til Sofie – vi glæder os meget til at følge dig!

Sofie 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *