Detox Mud Wrap

KØB NU: Slank på under 60 minutter med Mud Wrap Detox

Slank på under 60 minutter med Mud Wrap Detox – kan det virkelig passe?

Ja. Det kan det godt.

Vi starter denne artikel med at give dig en kort introduktion til konceptet bag en Mud Wrap Detox, fortalt af Karina Hjorth, Kreativ Direktør og Founder hos DM Skincare. Se videoen, og læs med under videoen bagefter.

Dette fortæller Karina Hjort – hvad gør en Detox Mud Wrap?

Ganske kort fortalt, så har DM Skincare gjort sig til eksperter i et hurtigt vægttab. Her taler vi altså ikke om det eneste du skal gøre for at tabe dig – men et supplement til en sund livsstil. En Detox Mud Wrap er en af de hurtige løsninger, og skal primært ses som en kickstart på et varigt vægttab. Eller en hjælpende hånd inden en tur ud med veninderne, eller til en fest, hvor kjolen skal sidde stramt og flot ned ad kroppen. For hvem ønsker ikke dette? Tilmed er det ofte sådan, at de sidste kilo bare IKKE vil forsvinde fra kroppen. Her er hjælpen altså.

LÆS OGSÅ: Slankete virker også motiverende på et varigt vægttab

Som Karina Hjorth fortæller i videoen, så hjælper Detox Mud Wrap med at give fedtcellerne lidt af en opsang. Når vi spiser, og overspiser, så bliver vores fedtceller større. De puster sig op, og gør, at vi udvider os. Og netop det at blive større, er noget, som vi for alt i verden gerne vil undgå. En Detox Mud Wrap laver en omvendt osmose, og det betyder, at fedtcellerne gøres flade igen. Det er af den grund, at de testpersoner, som har prøvet Detox Mud Wrap, har tabt helt op til 30 centimeter på under én enkelt time.

Som Karina Hjorth udtaler: “Vi vil gerne hjælpe dig med at skrumpe dine fedtceller, for det ved vi, at vi er gode til”. 

Kort fortalt – en Detox Mud Wrap gør dine fedtceller flade igen. Og dermed taber du dig flere centimeter på no time. Den eneste måde, fedtcellerne kan blive store på (igen), er, hvis du overspiser, og dermed fylder cellerne op på ny. Så hold øje med dit indtag af mad efterfølgende.

Mud Wrap Detox

Dette er fordelene ved en Detox Mud Wrap kort fortalt

Nu har vi forklaret lidt om, hvad en Detox Mud Wrap egentligt gør. Men hvad er de øvrige fordele, foruden at du taber dig et hav af centimeter på kroppen?

Fordele ved produktet:

  1. Du taber dig i centimeter – pludselig er du slankere om maven, lårene – ja, der, hvor du anvender vores Detox Mud Wrap
  2. Huden glattes ud og hermed mindskes strækmærker og arvæv
  3. Den kendte og forhadte appelsinhud reduceres
  4. Vi fjerner og udrenser kroppen for affaldsstoffer
  5. Din hud bliver babyblød efter en behandling

Dette indeholder vores Detox Mud Wrap – og hvad er der i pakken?

I den pakke, som du køber her, er der flere forskellige ting med. Men ét af de vigtigste produkter i vores slankebehandling, er den mudder (mud), som du smørre på.

Vores BrownClay indeholder naturlige mineraler, aktiv collagen, som stimulerer hudens eget indhold af collagen i bindevævet og vitamin E, som er en kraftig antioxidant. Det er de aktive stoffer, som netop styrker hudens eget collagen, der gør, at huden bliver smidigere og glattere. Her er altså et produkt, som toner og strammer op, reducerer appelsinhud og mindsker synlige ar og appelsinhud på kroppen. BrownClay er fremstillet helt uden parabener, parfume og hormonforstyrrende stoffer.

Derudover indeholder pakken detox, bandager, handsker, plastik og en Detox lift creme, som skal bruges imellem behandlingerne.

Sådan bruger du pakken derhjemme

Der er altså ingen tvivl om, at vores Detox Mud Wrap indeholder en masse gode ting – som netop kan afhjælpe dig med de sidste kilo samt en lækrere hud. Men hvordan bruger du den?

Når du har købt vores produkt, kan du faktisk “bare” gå igang derhjemme. Det er meget nemt, og herunder, kan du se, i vores video, hvordan du gør. Det er vores Kreative Direktør og Founder, Karina Hjorth, som viser det på sin egen krop. Her har hun taget sine ben under kærlig behandling. Men du kan, som sagt, også gøre det på maven. Det er ofte på maven, vi føler os mest oppustede, og har de ekstra, overflødige kilo.

Vores hjemmekit kan du bruge en enkelt gang hveranden uge. Det er bedst, at der går 14. dage imellem hver behandling. Du starter med at smørre BrownClay på kroppen, hvorefter du bruger bandagen, du har haft i vand. Det er vigtigt, at der holdes på varmen herefter. Er det godt vejr, kan du godt sætte dig ude (som vist på videoen) med håndklæde omkring dig. Men ellers, skal du være i en sauna, eller bruge plastik på kroppen for at holde på temperaturen.

Når der er gået cirka 50 minutter, må du tage bandagen af igen – og så vil du opleve, at du har tabt dig mellem 15 til 40 centimeter på kroppen. Da en time kan være lang tid, har du rigeligt med tid til at sætte dig foran fjernsynet med din yndlingsserie, eller ude i solen, som Karina Hjort.

Husk at bruge en god creme efter behandlingerne og den Detox lift creme, som følger med.

Kunne du tænke dig en fuld Detox Mud Wrap, så se med i videoen herunder

Kontakt DM Skincare på: kh@dmskincare.dk, hvis du kunne tænke dig en behandling og ikke synes et hjemmekit er nok.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: