slankete fra DM Skincare

Kickstart dit vægttab med slankete

Slankete er en effektiv måde at tabe overflødige kilo på en nem og effektiv måde. Teorien bag slankete er, at teen stimulerer fordøjelsen, hjælper på metabolisme og laver en generel udrensning i kroppen.

Der er altså rigtig mange fordele ved at drikke slankete. I denne artikel vil jeg giver dig tips og gode råd til at få mest mulig ud af din slankekur.

Hos DM Skincare har vi udviklet vores egen slankete. Vi har mange kunder som mærker tydelige resultater efter blot få uger. Vores slankete er med til at kickstarte en slankekur eller en sundere livsstil.

Baggrunden for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med vores kunder, som bruger slankete fra DM Skincare. Jeg vil give dig tips og konkrete råd til at tabe overflødige kilo med vores DM Skincare slankete.

 

Hvad er en slankete?

DM Skincares slankete er kendt for at være effektiv til at smide de overflødige kilo. Det er almindeligt kendt, at te har mange unikke egenskaber.

Te betragtes som naturens beroligende mirakkel middle. Forskere har påvist, at mange typer af te har egenskaber, der afhjælper absorption af fedt.

Slankete der fremmer fordøjelsen og sætter gang i forbrændingen

Stjerneanis er frugten af Illicium verum, der er et træ fra Kina er i mange år blevet brugt til behandling af fordøjelsesproblemer. Denne lille frugt er god til at sætte gang i fordøjelsen, hvilket virker udrensende for kroppen.

Hvis du kan lide pebermynte, så er en grøn te måske noget for dig. En grøn te er med til at fremskynde fordøjelsen og hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier.

Pebermynte bladene kan bruges til at lave en lys og forfriskende te, som enten kan være varm eller lunkent. For at gøre teen endnu bedre, kan du med fordel tilsætte en spiseskefuld frisk eller tørret pebermynteblade.

Undersøgelser viser desuden, at grøn te fremmer kroppen naturlige metabolisme, hvilket hjælper dig med at smide de overflødige kilo.

Grøn te er kendt for det høje niveau af antioxidanter. Det antages, at disse antioxidanter i grøn te giver et boost til metabolismen, hvilket hjælper med at forbrænde fedtet.

Læs mere om de populære slankete fra DM Skincare

Matcha grøn te

Vores Matcha grøn te er udviklet til at øge forbrændingen. Du får en grøn te som effektivt kickstarter eller øger forbrændingen.

Vores Matcha grøn te er 100% økologisk slankete med inspiration fra Japansk historie. Den indeholder 137 gange så mange antioxidanter.

Én kop af vores Matcha te tilsvarer 8 kopper af en normal grøn te. Vil du kickstarte din slankekur eller bare have en sundere livsstil, så kan jeg anbefale dig vores grønne Matcha te.

Læs mere om Grøn Matcha te fra DM Skincare

21 dages detox te mod sukkertrang

Vi har udviklet en unik 21 dages detox te mod sukkertrang. Den hjælper desuden med at nedsætte appetitten og virker naturlig udrensende for kroppens affaldsstoffer.

Vi har blandet de fineste løse teblade og urter som er kendt for at booste vægttab og detoxing. Vores te er tilsat Vitamin C  for at opretholde et sundt immunforsvar.

Du får en unik detox te som hjælper på oppustethed og væskeophobning. Den unikke formel afhjælper sukkertrangen, og dit stofskifte kickstartes så du ikke vil følge dig sulten på unødvendige tidspunkter i løbet af dagen.

21 dages detox te fra DM Skincare hjælper dig med at fremskynde stofskifte og forbrænde fedt. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du drikker vores detox te 2-3 gange om dagen.

Vores detox te indeholder ingen afføringsmidler som mange andre slankete på markedet.

Læs mere om vores 21 dages detox te

Tab de overflødige kilo med disse 3 nemme råd

Der findes mange gode råd til at tabe sig. Langt de fleste af disse gode råd vil gøre dig både sulten og utilpas.

Hvis du ikke har viljestyrken vil sulten medføre, at du hurtigt giver op på din nystartet slankekur. Det er grunden til at mange slankekure og slankeråd ofte er urealistiske.

Hos DM Skincare fokuserer vi på skønhed – både indefra og uden for kroppen. Vores slankete hjælper hver eneste dag rigtig mange danskere til at tabe de overflødige kilo uden at sulte sig.

Vi har samlet 3 effektive og nemme råd, som sammen med vores slankete vil gøre din slankekur eller nye livsstil endnu mere effektiv.

Hvis du følger disse 3 gode råd sammen med vores slankete, så vil jeg love dig at du kan se tydelige resultater efter blot få uger.

Som udgangspunkt bør du fokusere på:

 • Reducere appetit ved at skære ned på sukker og stivelse
 • Tab dig uden at være sulten
 • Forbedre metaboliske egenskaber

1. Skær ned på sukker og stivelse

Hvis du vil tabe overflødige kilo, så er det vigtigt at skære ned på både sukker og stivelse (kulhydrater).

Hvis du skære ned på måltider vil du spise færre kalorier. Mange er dog ikke i stand til at skære ned på antallet af måltider og mellemmåltider uden hjælp fra f.eks. slankete.

Derfor har vi udviklet en unik serie af slankete som nedsætter din trang til sukker og kulhydrater.

Når du skære ned for indtaget af kulhydrater vil du i stedet forbrænde fedt. En anden fordel ved at skære ned på indtaget af kulhydrater er, at du sænker insulinniveauet, hvilket får dine nyrer til at udskille overskydende natrium og vand fra kroppen.

Det reducerer både oppustethed og unødigt væskeophobning i kroppen, hvilket får dig til at se sundere ud.

2. Spis protein, fedt og grøntsager

Hver af dine måltider skal omfatte en proteinkilde, en fed kilde og grøntsager få kalorier.

Sørg for at hver af dine måltider kun indeholder et kalorieindtag på 20-25 gram pr. Dag.

Proteinkilder kan være:

 • Kød: Oksekød, kylling, svinekød, lam m.m.
 • Fisk og skaldyr: Laks, ørred, rejer m.m.
 • Æg: Hele æg med æggeblomme.

Det er vigtigt at spise masse protein, hvis du vil tabe dig. Faktisk kan det være med til at øge dit stofskifte med op til 100 kalorier om dagen.

Kost med højt proteinindhold kan også være med til at reducere trang til sukker og mellemmåltider. Du vil få en anden mæthedsfornemmelse, som vil bevirke at du spiser op til 441 færre kalorier om dagen ved at tilføje proteinrig kost.  

Kaloriefattige grøntsager kan være:

 • Broccoli
 • Blomkål
 • Spinat
 • Tomater
 • Rosenkål
 • Kål
 • Agurk

Du kan spise rigtig mange af disse grøntsager uden at overstige 20-50 gram kulhydrater om  dagen.

En kost baseret på hovedsageligt kød og grøntsager indeholder alle de rigtige fibre, vitaminer og mineraler, som du har brug for i en sund kost.

Fedtkilder kan være:

 • Olivenolie
 • Kokosolie
 • Avocado olie
 • Smør

3. Spis 2-3 måltider om dagen

Hvis du føler dig sulten om eftermiddagen skal du spise et 4. måltid.

Du skal ikke være bange for at spise fedt, hvis din kost er sund og varieret som anbefalet.

For at gøre din slankekur endnu mere effektiv bør du dyrke motion 3-4 gange om ugen. Der er mange måder at få effektiv motion på.

Ved at styrketræne vil du forbrænde masser af kalorier og forhindre, at dit stofskifte nedsættes, hvilket er en normal bivirkning ved at tabe sig.

Hvis du ikke er til styrketræning anbefaler jeg, at du enten går en lang tur, jogger, løber, cykler eller svømmer 3-4 gange om ugen.

De afsluttende bemærkninger

Jeg vil love dig, at hvis du føler mine råd i denne artikel så vil du se tydelig resultater efter blot få uger.

Vi har mange kunder som bruger vores slankete til at kickstarte en slankekur eller en sundere livsstil.

Det er ikke for sent at blive sommerklar og tabe de ekstra kilo. En god slankekur varer ikke bare et par uger. I stedet er det en kombination af kostomlægning og sundere livsstil som for alvor giver de gode resultater.

Har du spørgsmål til artiklen eller vores slankete, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: