jul_uden_at_tage_paa

Jul uden ekstra kilo?

Vil du igennem julen uden ekstra kilo på sidebenene?

Det sker hvert eneste år, at vi sætter tårnhøje ambitioner om vægttab, sund julemad og “kun liiige smage et par bidder af godterne”.

Pludselig har du smovset dig igennem 87 æbleskiver, 1,5 kg flæskesteg, 4 mio. pebernødder og ca. 3.000 liter gløgg (overdrivelse fremmer forståelsen).

Tilbage står du så med dårlig samvittighed og revnede bukser.

Men ved du hvad?

Du har fortjent at smovse. I hvert fald lidt.

For kampen om flottere former og lavere tal på vægten bliver ikke vundet med dårlig samvittighed.

Til gengæld kan du undgå, at tage alt for meget på igennem julemåneden – og i bedste fald holde din vægt.

Læs vores 4 bedste råd til at komme igennem julen uden at komme i ‘jule’kageform 😉

#1: Spis lige hvad du har lyst til.

Ja, det mener vi faktisk. Når du begrænser dig selv, får det lidt den modsatte effekt. Pludselig hungrer man efter alt det “forbudte”. Kald det omvendt psykologi eller hvad du nu vil, men du ved sikkert hvad vi taler om 😉

#2: Spis kun til du er mæt.

Altså ikke til du når punktet, hvor bukserne skal knappes op for liiige at klemme fire kartofler og en ekstra skefuld sovs ned. Spis lidt langsommere og giv dig selv mulighed for at mærke hvornår du er mæt.

#3: Rør dig mere!

Mere motion = flere chokoladejulemænd 🎅
Klem alt den ekstra motion ind, som du overhovedet kan. Jo flere kalorier du forbrænder, jo større er chancen for at du kommer igennem en måneds slaraffenland af julemad, gløgg og snaps, uden for meget ekstra på sidebenene når december er omme.

#4: Hold fast i nogle af de sunde vaner du allerede har.

Nu har vi givet dig frie tøjler til at stikke hovedet ned i skålen med risengrød, men der er heller ikke nogen grund til, at give slip på de gode vaner du normalt har i din dagligdag. Hold dig evt. til at spise julegodter i sociale sammenhænge, og gem ikke broccolien alt for langt væk. 😉

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: