Cup of hot herbal tea on window still at sunny nature background, horizontal. Home scene with hot drink. Detox or clean food concept

Detox te – hvad er det?

Detox te er en udrensende te, der hjælper din krop med at komme unødvendige toksiner til livs – og hvad er toksiner? Toksiner er bakterier, ja faktisk giftstoffer. Derfor er detox te til dig, der ønsker at rense ud i din krop, og til dig, der forsøger at tabe de sidste par kilo, inden badetøjet skal på.

Jeg vil i denne artikel forsøge at give dig lidt information om vores Detox te fra DM Skincare samt et par gode råd med på vejen, når du vil tabe dig eller bare leve en sundere livsstil

Min baggrund for at skrive denne artikel er min daglige kontakt med mange af vores kunder, som drikker vores DM Skincare Detox Te. Det er en unik te som bygger på en gammel asiatisk opskrift, hvor vi gør brug af alle de ingredienser vi kender fra Detox og udrensningskure.

Vores Detox Te fra DM Skincare er blevet enormt populær og eftertragtet fordi den både virker og smager godt. Mange af vores kunder oplever vægttab og synlige forandringer i løbet af bare få uger.

Slankete fra DM Skincare virker udrensende på toksiner ophober i kroppen og hjælper dig med at smide de overflødige kilo på en sjov og nem måde. Den virker udrensende på toksiner ophober i kroppen.
Læs mere om vores populære Detox Te – Klik her

Hvordan taber jeg mig med Detox te? 

Detox teen kan ikke gøre det alene – men den kan hjælpe dig hurtigere på vej. Detox teen skal hjælpe din krop med at forøge forbrændingen og samtidig nedsætte din appetit – især lysten til søde sager. Derudover er der en ekstra bonus ved detox teen, og det er, at du både vil se og føle dig mere sund.

Jeg vil forsøge at give dig 8 gode råd, som vil bidrage til en sundere livsstil.

Følg en madplan

Følg en madplan der indeholder færre kalorier end du forbrænder. Eksperter siger, at hvis du ønsker et hurtigt vægttab, vil 1200 kalorier om dagen, i en mindre periode, gavne dit vægttab.

Bonustip: Nu tænker du sikkert, hvordan spiser jeg mig så slank, uden sukkertrang?

Efter hvert hovedmåltid (morgen, middag og aften) bør du nyde en kop Detox te. Den nedsætter din appetit og lyst til søde sager, derudover øger det din forbrænding.

Psyken spiller en væsentlig rolle

Din psyke spiller mindst lige så stor en rolle, som appetitten og madplanen. Det er vigtigt for mig at understrege lige præcis dette punkt i artiklen.

Sundhed kommer indefra – uanset hvor kliché-agtigt det lyder.
Du skal lære at respektere dig selv og bearbejde det, der udløser de ekstra kilo – når du har opnået dét, så vil du automatisk lytte mere til din krop og dens behov.

Du vil lære at behandle den ordentlig, og dermed “holde vægten”.
Hvis psyken er i ubalance, så har vi ofte tendens til at overspise, og ofte lytter vi slet ikke til kroppens egentlige behov.

Bonustip: Detox te booster din energi og immunforsvar, hvilket bidrager til, at du vil føle dig mere sund i hverdagen.

Hold dig aktiv

Det er vigtigt at motionere mindst 30 minutter om dagen. Det er ikke kun effektivt mod de overflødige kilo, men også for helbredet og psyken.

Vi har en tendens til at vælge den lette udgave af mange ting. Overvej om der er andre alternativer. Er børnenes fritidsaktivitet kun få kilometer væk, så tag cyklen. Ikke nok med at det booster vægttabet, men det bidrager også til, at du og familien kan få en cykeloplevelse sammen – og som en yderlig bonus, så er børnene opvarmet inden træning. Som jeg ser det, er der faktisk kun fordele ved at vælge cyklen fremfor bilen.

Bonustip: Du kan sagtens have din Detox te med på cykelturen.
Den behøver ikke kun at nydes varm. Du kan med fordel nyde teen kold. Lav teen dagen før, hæld den i en drikkedunk og ind i køleskabet. Vupti, så har du en lækker iste til cykelturen.

Spis fedt – ja du læste rigtigt

Det er faktisk en smule trist, at vi ofte forbinder ordet fedt med noget negativt. De gode fedtstoffer hjælper vores krop med at frigive de dårlige fedtstoffer.
Gode fedtstoffer er et effektivt værktøj i din kamp mod de overflødige kilo.

De sunde fedtstoffer kan bidrage til at fortælle din krop, at den skal frigive det overskydende fedt fra din krop.
Din krop lagre fedt til senere brug, men ved at du spiser en afbalanceret mængde af de sunde fedtstoffer, vil din krop automatisk stoppe med at opbevare fedtet, fordi den netop ved, at den hver dag får det, den har brug for.

Bonustip: Hvad er så sunde fedtstoffer?
Jeg har her lavet en lille liste med sunde fedtstoffer:

  • Avokado
  • Mørk chokolade
  • Æg
  • Fisk (laks, ørred, sild, makrel)
  • Nødder
  • Oliven
  • Olivelolie og kokosolie

Undgå frugt i en periode

Det kan lyde skørt, men frugt indeholder rigtig meget sukker. Det kan derfor være en god idé at undgå frugt, i den første periode af din detox kur.

Faktisk siger man, at 5 stk. frugt indeholder ligeså meget sukker, som 500ml sodavand. Sukker fra frugt kan bremse fedtforbrændingen, hvilket kan øge din din sult og bremse dit vægttab. Dermed ikke sagt, at du skal undgå frugt for altid – det er blot indtil din krop er i balance.

Undgå øl.

Det kan være svært på en varm sommerdag eller juleøllen i december, men øl er “flydende brød”, og udtrykket “øl-mave” kommer ikke af ingenting.

Øl er hurtigt fordøjede kulhydrater, hvilket lukker vores fedtforbrænding.

Bonustip: Der er andre alternativer til den varme sommerdag eller kolde decemberaften.
Tag i stedet et glas rødvin. Vær dog opmærksom på, at alkohol generelt vil sænke processen for vægttabet – derfor anbefaler vi ikke at nyde alkohol, i kombination med vægttab eller detox te.
Du kan med fordel prøve vores lækre alkoholfri drinkste – vælg mellem Pina Colada eller Strawberry Margarita.

Undgå stress og sov en time længere

Hører du til blandt os, som ønsker mere søvn og en mindre stressende hverdag?

De fleste mennesker gør – stress og mangel på søvn er “bad news” for dig og dit vægttab.Kronisk stress kan øge niveauet af stresshormoner i din krop. Dette kan resultere i vægtforøgelse.

Ønsker du at tabe dig, bør du kigge på din hverdag og finde ud af, hvordan du kan håndtere overdreven stress. Det kan være, at der skal mere drastiske ændringer til, men det kan også sagtens være, at små justeringer kan bidrage til en mindre stressende hverdag. F.eks. kan en ændring af din arbejdsstilling gøre en forskel for produktionen af stresshormoner og dermed måske også din vægt.

Du bør samtidig gøre en indsats for at få nok søvn. Det bedste for vores krop er at vågne af sig selv – uden det famøse vækkeur. Jeg er klar over, at dette kan være svært i en hverdag med et fuldtidsarbejde og måske også et barn eller to.

En måde at bekæmpe vækkeuret på er, ved at gå tidligt i seng. På denne måde har din krop en chance for at vågne af sig selv.

For lidt søvn og sukkertrang går hånd i hånd, så dette er endnu en grund til at få nok søvn. Derudover kan det være svært at hoppe på cyklen, i stedet for ind i bilen, hvis ikke vi har fået søvn nok.

Bonustip: Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Så prøv vores “evening blend”, som er en udrensende aften te. Den hjælper din krop til at slappe af og bidrager til en god nats søvn, samtidig med at den hjælper kroppen af med affaldsstoffer.

Undgå kunstige sødestoffer

Mange af os erstatter sukker med kunstige sødestoffer i troen på, at dette vil reducere vores kalorieindtag og dermed øge vores vægttab.

Flere undersøgelser viser dog, at det ikke har en positiv effekt på vores vægttab. I stedet kan kunstige sødestoffer øge vores appetit og opretholde vores trang til søde sager.

Bonustip: Vi kender alle lysten til søde sager. Et alternativ til slikskålen om aftenen, kan være vores dessert te. Du kan både nyde den varm men også kold, som en lækker forfriskende iste. Du kan vælge mellem Apple crumble pie, Banana cupcake og Lemon cheesecake.

Du kan også med fordel prøve vores Sugar tox, som decideret arbejder med sukkertrangen. Du vil opleve en kæmpe forskel blot 14 dage efter. 

De afsluttende bemærkninger

Ud fra mine 8 gode råd, kan vi hurtigt blive enige om, at vores te fra DM Skincare, er en god måde at kickstarte eller opretholde dit vægttab.

Vi kan dog konkludere, at den ikke bør stå alene. Det er vigtigt, for at opnå de bedste resultater, at du kombinere vores te med en sund kost og motion hver dag. Ikke kun for at opretholde vægttabet, men også for at få en sundere livsstil.

Ved at hjælpe kroppen af med de skadelige affaldsstoffer, hjælper du også kroppen med at føle sig sundere indefra.

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: