Hurtigt vægttab

Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

5 gode råd: Sådan opnår du et hurtigt vægttab inden sommer

Velkommen til endnu en snak om vægttab – hurtigt vægttab – her hos DM Skincare.

Vi har før skrevet om dette emne på vores blog, læs her “Kickstart dit vægttab med slankete”, da det er noget, vi har forstand på – men også noget, vi gerne vil hjælpe dig med at opnå.

Det er snart sommer, og det skulle næsten være lyv, hvis du ikke som kvinde gerne ville smide de sidste irriterende kilo – eller følelsen af oppustethed, og en tung krop, når den nye bikini skal på.

Yes, den følelse kender vi alle. Og det er som om, at den samme følelse, og tilstand, vender tilbage hver eneste sommer.

Kære kvinde, vi ved derfor, at en dejlig, let krop, er vigtigt for dig, og vigtig for din selvfølelse. Så derfor, håber vi, at du kan bruge vores lille guide til, hvordan du får et hurtigt vægttab inden sommer.

Det er vigtigt at slå fast, at vi ikke går ind for ekstreme kure (hvem har også overskud til det?) – derfor får du her nogle gode, og brugbare råd til, hvordan du via små justeringer i hverdagen, kan gøre det sidste for at få de overflødige kilo af kroppen.

Se også: Her finder du vores store udvalg af slankeprodukter

 

5 nemme råd til at smide 5 kilo i en fart

1. prøv vores bestseller – den virker og udrenser kroppen

Det er nemt for os at skrive, at vores slankete virker. Men tror du også på det?

For det første, har studier vist, b.la. dette fra The American Journal of Clinical Nutrition, at nogle sorter te (slankete) har en indvirkning på øget forbrænding, og at dit kolesterol tal falder. Jf. studiet, skulle din forbrænding stige hele 4 procent ved et længerevarende indtag. Hvis du drikker slankete i en lang periode, vil du derfor opnå resultater, og tabe dig, ved at kickstarte din forbrænding. Samme effekt kender vi også fra chokolade og chili.

Men vi har også testet vores slankete af forskellige eksperter f.eks. Betina Faurbye, der er bikinifitnessatlet, og som i en længere periode har drukket vores slankete. For hende har vores slankete været et supplement oveni en sund kost, og det bør det også være for dig.

Betina Faurbye har også prøvet vores Mud Wrap (læs mere om Mud Wrap i næste punkt).

Som et andet godt tip, så modvirker slankete også sukkertrang, og er med til at sørge for, at dine affaldsstoffer forlader kroppen, og du slipper af med væskeophobning.

Årsager til for meget væske i kroppen kan b.la. skyldtes:

  • Dårlige spisevaner
  • For meget salt i kosten
  • Hormonelle ændringer
  • Overgangsalderen
  • Stress
  • For lidt vand.

Så sørg for at drikke nok vand – og nok te.

Køb vores slankete: Find vores store udvalg af slankete ved at klikke lige her

2. Hurtig og nem slankebehandling med ”Detox Mud Wrap”

Det næste, lille tip, som du nemt kan implementere i en travl hverdag, er vores Detox Mud Wrap. Det skal være nemt at blive lækker og slank, og derfor har vi udviklet netop dette produkt.

For at få gang i din egen Mud Wrap, vil vi anbefale, at du afsætter 30 minutter til dig selv én gang om ugen.

Det handler om at skemalægge din sundhed, da vi ofte glemmer at få tingene gjort ellers.

Vores bikinifitnessatlet, Betina Faurby, har prøvet vores Mud Wrap, som du kan se i videoen ovenfor, og fortæller, hvordan hun tabte adskillige centimeter.

Men også Sandra (se video nedenfor), personlig træner og kostvejleder, har prøvet det. Vi lover, at du taber 30 cm. – her tabte Sandra 26,5 cm. på én gang. Se blot i vores video.

Måden Mud Wrap virker på, er, at vi laver en omvendt osmose på fedtcellerne i kroppen. Dermed bliver fedtet trukket ud af cellerne, og når fedtcellen først er flad, så kan den ikke blive stor igen, før du overspiser næste gang.

Selvom denne ikke giver dig en effekt på sigt – kun hvis du ikke overspiser igen (og ja, det kan være svært med sommerens mange grill-events og isvafler), så er det en stor motivationsfaktor for virkelig at kickstarte en slankere krop denne sommer.

Og føler du dig ekstra oppustet en dag, eller har du netop indtaget for mange is over en længere periode, er denne Mud Wrap altså mere end perfekt at have liggende hjemme i skabet. Så kan du altid hive den frem, når du mærker på din krop, at du har brug for at få motivationen og letheden tilbage igen. Måske du skal gemme den inden en tur ud med veninderne, eller til før et af sommerens mange bryllupper?

Bonusinfo: Betina Faurby siger tilmed, at hun mærker, at den har en opstrammende effekt på huden. Det er altså win-win.

3. Søvn er din bedste ven mod hurtigt vægttab

Vores miniguide, med de fem nemme og ligetil slanketips, går ud på, at det skal være ukompliceret.

Du skal ikke over i træningscenteret 4 dage om ugen, og hoppe på den nyeste slankedille – eller gå tilbage på en gammel kending som suppekuren. Den kender de fleste kvinder til, og efter en uge med kål, ønsker man sig langt væk fra de ellers runde, friske og lækre grøntsager.

Nej. Vi giver dig de nemme tips i denne artikel fra DM Skincare.

Det næste tip er derfor, at du skal huske at få din søvn, hvis du vil have et vægttab nu.

Dette er et simpelt trick, men sværere, end man skulle tro at få implementeret i en travl hverdag. Det er nemlig fristende at blive oppe et par timer mere efter ungerne er lagt i seng, for så er der (endelig) voksentid. Pas dog på med, at de ekstra timer ikke bliver til midnat, hvor du ser den ene serie fra Netflix efter den anden.

Prøv at gå en tur tidligt på aftenen, og kom tidligt i seng. Hvis du får mindre end 6 timers søvn, så fremprovokerer du nemlig et hormon, kaldet kortisol. Det hormon er en af de grunde til, at du har mere tendens til at lagre fedt på maven. Og mere fedt, nej tak!

Hurtigt vægttab

4. Spis SUPER MEGET vandmelon

Lige dette punkt, bliver vi nødt til at fremhæve. En af sommerens lækreste frugter er nemlig vandmelon. Og den skal du spise en masse af.

Et af de bedste slanketips, som er derude, er, at du skal gå til alt med måde. Uanset hvad du gør, så er det aldrig godt at gøre noget i ekstremerne. En grundregel er, at du ”blot” skal indtage mindre, end du forbrænder. Dog kan det være svært, når vi hele tiden blive eksponeret for lækre fødevarer.

Er din sult derfor stor, så prøv, om du kan skifte nogle fødevarer ud i din kost. Spar på kulhydraterne, og skru op for det farverige køkken – og det er her, vandmelon kommer ind i billedet.

Vandmelon er en fantastisk fødevare. Ikke alene, så er den vanddrivende, men den afhjælper dig også med skadelige giftstoffer. På den måde, får du renset leveren, stimuleret nyrefunktionen og reduceret urinsyre i blodet.

Og det bedste af det hele – vandmelon holder dig evigt ung. Vandmelon er nemlig en sikker kilde til at få mere vitamin C og antioxidant flavonoider, som for eksempel lycopen, betacaroten, lutein, zeaxanthin og cryptoxanthin. Disse antioxidanter forsvarer vores krop mod frie radikaler – og det er netop disse frie radikaler, som anses for at være årsag til aldring og sygdom.

Se også vores sæt med dermaroller og ansigtsserum – der er med til at give et naturligt løft og virker opstrammende.

Hurtigt vægttab

5. Når du ikke drikker slankete – så drik VAND 💦

Det sidste nemme trick, er ganske enkelt at drikke 2 glas vand inden hvert måltid. Du behøver ikke drikke vand imens du spiser – men blot inden. Det gør, at du hurtigere oplever en mæthedsfølelse, end hvis du ikke gjorde dette.

Derudover, har vi tendens til at sammenligne vores sultfølelse med tørst. Det kan være svært at finde ud af, om man er tørstig eller sulten?

Som det første råd i denne guide lyder, så er væske altså alfa omega. Om det er slankete, du drikker inden, eller koldt vand, kan du variere alt efter lyst.

Du kan finde vores skønne slankete ved at klikke på billedet herunder. Du får garanti for resultater. Her har vi tilbud på tre pakker slankete.

Du får:

  • Morgen slankete
  • Aften slankete
  • 21 dages slankete – denne bruges mellem morgen og aften.

Hurtigt vægttab

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: