Silky gel peeling- vitamin og fugt maske til ansigtet

Fugt og vitamin kur med enzymer

Lagerstatus: På lager

159,00 kr
DM Skincare
Fordele ved at handle hos os
1

Bestil før kl. 17, så vi sender dine produkter samme dag. Gælder alle hverdage.

2

Køb for mere end 299,- kr. og spar 39,- kr. i fragt - Vi betaler.

3

Du får 30 dages fuld returret og vi tager imod returneringer med et smil.

4

Når du handler hos dmskincare.dk får du levering direkte fra kilden.

Beskrivelse

Detaljer

Peeling er det først trin mod den perfekte hudpleje, uanset hvilken hudtype man har. , Leder du efter en lækker peeling til den sarte hud som ikke tåler små korn eller bare en lækker enzym peeling - så er Silky gel peeling et godt valg.

Fugtgivende enzymmaske til den daglige hudpleje med frugtsyre fra appelsin og grape. Masken indeholder bl.a. vitamin-A, vitamin-E, vitamin-F, foruden B5 vitamin, Calendula (rød solhat ekstrakt) Collagen, Carbamid og Allantion.

Denne unikke sammensætning til aquva blå gelé peeling, med en helt fantastisk ren duft , virker dybderensende samtidig med, at den gennemfugter din hud. Silky - GelPeeling med enzymer, er en scrub rig på en lang række vitaminer og andre ingredienser, der både fungerer som antioxidanter og dæmper irriteret hud.

Brug Silky - GelPeeling 1-2 gange om uge, lad den virke i 5-10 minutter. Den dybderensende effekt kan resultere i flere urenheder end normalt ved anvendelse de første par gange. Det er ganske naturligt, da affaldsstofferne arbejder sig op til hudens overflade og derved viser, at masken gør sin virkning. Der kan også opleves ”varme” i ansigtet og en let ”prikken” i huden, fordi der arbejdes med blodcirkulationen.

Effektiv ansigtpleje med scrub effekt fra AHA frugtsyre/appelsin og grapefrugt til dig der vil passe på din hud og tilfører vitaminer og antioxidanter. Gel Masken er et spændende produkt, som de færreste vil undvære, når de først har prøvet det.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Silky gel peeling- vitamin og fugt maske til ansigtet

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

24 hours creme

24 hours creme

459,00 kr
Collagen Cleanser

Collagen Cleanser

1 bedømmelse(r)
175,00 kr
Herbal Toner

Herbal Toner

175,00 kr
Herbal Day Creme

Herbal Day Creme

459,00 kr