PURE 24 Gold Shimmer Body Soufflé

Økologisk bodylotion med guld shimmer

Lagerstatus: På lager

399,00 kr
DM Skincare
Fordele ved at handle hos os
1

Bestil før kl. 17, så vi sender dine produkter samme dag. Gælder alle hverdage.

2

Køb for mere end 299,- kr. og spar 39,- kr. i fragt - Vi betaler.

3

Du får 30 dages fuld returret og vi tager imod returneringer med et smil.

4

Når du handler hos dmskincare.dk får du levering direkte fra kilden.

Beskrivelse

Detaljer

I dag er creme ikke bare creme - vi vil have luksus og lækkerhed i samme krukke, og gerne med den rigtige moralske etikette.

Vi har ikke tid til at ”smørre” flere gange daglig, det skal virke første gang så man se velplejet og overskudsagtig ud” -

Det vil kvinder have og værsgo’ her er den PURE 24 Gold Shimmer Body Soufflé. PURE 24 økologisk Gold Shimmer Body Soufflé er en fugtgivende og nærende kropscreme med vitaminer, guld shimmer og Aloe Vera, som opretholder fugtbalancen og giver næring til huden.

Lad din krop indhylle i Body Soufflé og mærk den intense og luksuriøse virkning. Blødgørende, beroligende og rig creme, som efterlader huden med en fløjlsblød fornemmelse og en helt ny guld glød.

Cremen indeholder organisk havtorn, ekstrakt af sheabutter,solskikke samt guld shimmer.

Brug Gold Shimmer Body Soufflé til festlige lejligheder, flotte kjoler, bare ben, highlights på øjnene eller bare som det hverdags luksus vi alle trænger til.

 

Øko. Aloe Vera: Olien er udvundet ved koldpresning af Aloe Vera planten og har plejende, lindrende og fugtighedsbevarende samt antiseptiske egenskaber. Derudover har Aloe Vera et stort indhold af aminosyrer, enzymer, vitaminer og mineraler.

Øko. Macadamia nøddeolie: Mild olie der absorberes let af huden. 

Shea butter: Udvindes af frøene fra Shea træet. Har exceptionelle helende og terapeutiske egenskaber. Yder en vis solbeskyttelse. Har en god indtrængningsevne og efterlader huden blød og lækker. 

Tidselolie: Udvundet fra den blomstrende plantes frø. Olien indeholder linolsyre, som er en essentiel fedtsyre der i dette produkt virker fugtgivende og blødgørende, og ikke fedtende. 

Havtorn: Havtorn er utrolig vitaminrig. Har et stort indhold af C-vitamin foruden A, B og E-vitamin. 

Solsikkeolie: Olien har et højt indhold af E-vitamin, og er en kombination af mono- og polyumættede fedtsyrer som giver en gavnlig virkning på hudens fugtighed og elasticitet.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PURE 24 Gold Shimmer Body Soufflé

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?