Powerinspiration med Pernille Aalund

Et liv uden begrænsninger- foredrag og wellness med Pernille Aalund og Karina Hjorth

Lagerstatus: Ikke på lager

299,00 kr
Fordele ved at handle hos os
1

Bestil før kl. 17, så vi sender dine produkter samme dag. Gælder alle hverdage.

2

Køb for mere end 299,- kr. og spar 39,- kr. i fragt - Vi betaler.

3

Du får 30 dages fuld returret og vi tager imod returneringer med et smil.

4

Når du handler hos dmskincare.dk får du levering direkte fra kilden.

Beskrivelse

Detaljer

Få det liv DU drømmer om!                                                                                                                  

 Kend dine visioner, sæt en retning, og lav en plan for det liv du drømmer om. Med helt enkle redskaber kan du skabe et rum, for konstant udvikling, privat som på jobbet.

Har du brugt sommeren til at tænke over de næste skridt i dit liv, har du drømme som gerne må gå i opfyldelse, eller har du et mål du vil nå? – så har Pernille Aalund og Karina Hjorth fra Dm skincare måske løsningen til dig.

                                            Få 10 værktøjer til et liv uden begrænsninger

Nogen gange trænger man til at få vendt tingene lidt på hovedet- se det hele fra en ny vinkel. ”Vi lægger op til storvask af gamle holdninger og sure tæer” udtaler Karina Hjorth fra DM skincare.  Du oplevede måske Pernille Aalund til Open Air på slap line- men der er ikke noget slapt når makkerparret turnerer rundt i Danmark hele efteråret med deres peptalk og wellness.

Pernille Aalund

Pernille Aalund, kendt fra diverse talkshows på tv - fortsætter den gode stil med stor indlevelse, humor, og egne livserfaringer. Kvinden, som har arbejdet sig frem, uden den store uddannelse- men turdet gribe chancen når den bød sig, se muligheder, handle og få det bedste ud af livet .Få hendes råd om et liv uden begrænsninger.

DM Skincare by Karina Hjorth

Karina byder på naturlige og økologiske spa produkter. Når det er allermest koldt og mørkt i vejret, trænger du også t til at synke ned i en verden af velvære og give dig selv en velfortjent spa-oplevelse. DM Skincares kreative direktør, Karina Hjorth, har samlet sine bedste hjemme-spa tips i en lille, nem guid, der giver dig den bedste oplevelse af velvære i hele kroppen, smukkere og mere strålende hud samt  lækkert, gennemplejet hår. Kom og få lagt muddermasker, peelt huden og måske et lille fodbad. Min 30 personer til dette foredrag 

 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Powerinspiration med Pernille Aalund

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter