Om DM Skincare og Karina Hjorth

I dag er creme ikke bare creme – vi vil gerne have luksus og lækkerhed i én og samme krukke og gerne med den rette moralske etikette. DM Skincare er producenten bag naturlige, holistiske og lækre hudpleje- og skønhedsprodukter. Vores produkter er lavet af 100% naturlige råvarer, produceret på dansk fabrik, hvor moral og etik er i højsædet. Kvaliteter, som overvejende økologisk og bæredygtigt indhold, parabene- og duftfri gør DM Skincare til et bevidst valg for mange, som på en sund og naturlig måde vil pleje hud, krop og sjæl.

DM Skincare er det produkt du vælger når du er “IN Between”  altså når du går fra din kosmetolog og spabehandler og stadig ønsker den lækre følelse af velplejethed og luksus hjemme hos dig selv.

Vi har hele tiden fingeren på pulsen, når det drejer sig om markedet for skønhed og velvære. Vi vil være med hvor det sker, og er helt fremme i skoene, når det gælder produktudvikling. Hos os bliver skøre ideer kogt ned til lækre, brugbare og eksklusive produkter, der forkæler dine sanser.

Alle vores produkter bliver udviklet og produceret i Danmark, så når vi siger at vi er et dansk mærke, så er der vægt bag ordene.

DM SKINCARE er 100% dansk naturlighed

Back to nature, into the future. Vi tror på at vi skal tilbage til naturen for at finde fremtidens hudplejeprodukter, og vi mener ikke at det er nødvendigt at fylde vores produkter med skadelige tilsætningsstoffer – tværtimod! Vi går ikke på kompromis når det kommer til kvaliteten af vores produkter, og det tror vi også på at vores kunder heller ikke gør.Vi mener at naturen og det naturlige skal danne basis for vores produkter  – derfor mener vi også at det er vigtigt at værne om naturen.

DM Skincare – Værdisæt

Vision: DM Skincare vil bidrage positivt til en sund, sikker og naturlig fremtid for miljøet, vores kunder og de næste generationer.
Mission: Ved at have en holistisk tilgang til sundhed og miljø, vil vi forholde os åbne overfor nye ingredienser, teknologi og viden og på den måde løbende udvikle og forbedre vores produkter, services og oplevelser for at imødekomme kundens behov.
Værdier: Åbenhed, Ærlighed, oprigtighed

Artikler om hudpleje

Du kan også følge vores blog hvor vi løbende vil give dig tips, ideer, opskrifter og dele solstrålehistorier om resultater som vores kunder har opnået med vores produkter.
På bloggen vil du også kunne finde gæsteindlæg om relevante emner fra andre bloggere, og det er vores vision at vores blog skal fungerer som et sted hvor du både kan finde underholdning og nyttigt info, både om os og vores eget mærke, men også hvad der ellers rører sig i vores branche og samtidig give dig et indblik i hvordan vi arbejder når vi producerer vores produkter.

Er du blogger og interesseret i at skrive om vores produkter? Så se her!

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen her på siden og håber at du har lyst til at følge med i alle de spændende ting der sker i vores verden.

Ps Hvis du vil i kontakt med os så benyt kontaktformular i højre side, vi elsker kontakten med vores forbruger.

 

Karina Hjorth, grundlægger af DM Skincare.