Wellness deal

Wellness deal: Perfekt til polterabend og venindehygge

Læs alt om vores event og wellness deal, som ALLE har råd til

Sommeren står for døren, og det gør bryllupper og sociale arrangementer også. Men hvad skal den næste polterabend, som du arrangerer for din veninde, egentligt bestå af? Og hvilket event, skal du holde næste gang, når veninderne samles? Og er det ikke ret dyrt, det der wellness?

Nej. Det er hverken dyrt eller besværligt. Vi har nemlig lavet et wellness deal til dig, som gerne vil have noget lækkerhed ind i hverdagen sammen med dem, du holder af.

Hos DM Skincare, har vi ikke alene fokus på at udvikle og sælge vores produkter, som du kan finde i webshoppen. Vi har altså også specialiseret os i events indenfor velvære og skønhed, og et af de events, er vores “Wellness aften med DM Skincare”.

Mere info: Du kan finde eventet lige her, og købe din billet.

Du kan allerede nu komme videre til vores event, ved at trykke på link ovenfor. Husk blot, at du skal samle 6-8 personer, og billetpris er sølle 150 kr. pr. næse.

Men inden du beslutter dig for at arrangere, og købe et event, så kan du læse meget mere om det hele i vores guide til eventet herunder.

Wellness deal

Dette skal du vide om vores Wellness deal med DM Skincare

Hvad går det ud på – kort fortalt

Som vi allerede har skrevet om i den sidste artikel, skal sundhed og vægttab være nemt. Vi kender alle til, at hverdagen sniger sig ind på en, og derfor, er det ofte os selv, som træder i baggrunden. Af den grund, har det været vigtigt for os (Karina Hjort, Direktør og stifter af DM Skincare) at skabe et koncept, som er “easy-going”.

Det betyder, at du kan få spa og wellness hjem i din egen stue – og dele det med veninderne. Den følelse, du får, når du snupper et wellnessophold, eller bestiller tid hos din lokale dermatolog, den skal også kunne komme hjem til dig. Og ikke mindst, så skal du dele den med dine veninder.

Rent praktisk, så bestiller du et event lige her, og når du tilføjer til kurv, så vælger du “blot” 6-8 billetter. Du kan selv samle pengene ind hos din egen venindegruppe efterfølgende. Det er kun 150 kr. pr. stk.

Efterfølgende, tager vi kontakt til dig, og så aftaler vi stedet, hvor det holdes. På den måde, er du selv med til at sætte rammerne for wellnessaftenen hjemme i privaten. En af vores konsulenter kommer selvfølgelig også hjem til dig. Produkter og materialer, står vi for.

Polterabend, venindehygge eller mødegrupper

 • Vil du skabe babyhygge med din mødregruppe?
 • Champagneglas, konfetti og snacks med veninderne?
 • Eller fest og farver til et polterabend?

Wellness deal

Sådan foregår en aften

 1. Vi starter med en præsentation af DM Skincare. Det er vigtigt, at du kender iværksætterhistorien bag mærket. Det har været en længere rejse undervejs, og stifter, Karina Hjort, har været af mange omveje for at nå i mål med nogle af danmarks bedste og reneste produkter til dig. Vi gennemgår også de forskellige produkter, så du ved, hvad vi kommer igennem.
 2. Herefter gennemgår vi hudplejerutiner. Vi renser selvfølgelig huden (den er ofte mere beskidt, end vi tror), peeler og smører, skrubber og får masker på. Her har vi selvfølgelig forskellige masker alt efter hudtype og alder. Især vores masker, er vi kendte for (se mere nedenfor).
 3. Pause – med forskellige eksotiske drinks-te.
 4. Vi fjerner maskerne og går til cremer, dermaroller og serum.
 5. Fodbad og skrub
 6. Kropspleje og pleje af øvrig hud
 7. Afslutning på en god aften

Mere om de produkter, vi bruger undervejs

Muddermasker

Vi bruger et bredt udvalg af produkter fra vores egen linje, som du finder lige her, men nogle af de ting, vi vælger at fremhæve her, skal du glæde dig særligt til.

Selvom vi renser, og frisker dit ansigt op til slut, skal du igennem en større proces inden, da vi undervejs påfører muddermasker. Særligt muddermaskerne bringer altid et smil frem på læberne, da det både ser komisk ud, men også bliver svært at snakke og smile som normalt. De forskellige muddermasker kommer til at efterlade dit ansigt babyblødt, og der er en variant til alle hudtyper.

Vi bruger følgende muddermasker:

 • Brownclay antiage – for dig, som skal strammes lidt op 🙂
 • Greenclay – til uren og fedtet hud (især den unge hud)
 • Redclay – til sensitiv hud, som skal friskes op
 • Yellowclay – detox, hvis du fx har fået for meget sol, rygning etc.

Wellness deal

Fodbad – babybløde fødder

Noget andet, som vi kommer til at arbejde med til et wellnessevent, er dine fødder.

Vi glemmer ofte fødderne. Desværre. De skal bære rundt på os en hel dag, så det er virkelig synd, når de altid er det sted på kroppen, som får mindst opmærksomhed. Til et wellness event, kommer du derfor til at trække de sure sokker af, af med skoene og så ned med fødderne i det varme vand.

Her kan du vælge mellem vores forskellige varianter:

Fodbadesalt med Aqua Blue Footsalt – køb her

Denne blødgør den hårde hud og giver en ny friskhed.

Fodbadesalt Green Alge – køb her

Er dine fødder meget underplejede, og trænger til ekstra kærlig pleje, så er denne fodbadesalt særligt god mod hård hud.

Fodbadesalt Lavendel Foot – køb her

Denne er god, hvis du trænger til at få beroliget, ikke mindst dine fødder, men også sindet. Hvis du føler dig lidt stresset, så er denne altså god. Det er særligt kombinationen af lavendel, kamille og aloe vera, som mange af os kender som lidt af et vidundermiddel.

Fodbadesalt Orange Blossom – køb her

Hvis du har hård hud, er den med Green Alge altså god. Dog er denne også god til fødder med hård hud, men kan også gå ind og pleje medtaget hud. Havtorn og hybenkerneolie er meget vitaminrige, og i hybenkerneolien er der en masse omega-3, som hjælper dig af med den tørre hud.

Fodbadesalt Spicy Herbs – køb her

Som navnet lyder, vil denne fodbadesalt friske fødderne op. Du får gang i blodcirkulationen. Kamille, melisse, humle, røllike og fennikel og et stænk æterisk rosmarin olie. Så skal der lidt gang i fusserne ovenpå en lang arbejdsdag, er der en god opkvikker her.

OBS: Du behøver blot bruge en enkelt spiseskefuld i din balje med varmt vand.

Wellness aften

Vi håber, at du vil købe et af vores wellness deals, og få en hyggelig aften sammen med dine veninder. Det er et koncept, som alle kan være med på – et wellness home party – både på oplevelsen og prisen. Og så kommer vi hjem til dig, så nemmere bliver det ikke.

Skynd dig at arrangere det næste wellness event lige her. 

Gør som 2.500 andre 💌

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få 20% rabat på din første ordre!

Del denne artikel: