Slået op d.

VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE SUNDHEDSTJEK!

 

collage SUNBDHEDS

Lige omkring midnat den 31. december lover vi os selv mange ting som skal gøres anderledes i det nye år – ofte omhandler det vores sundhed; vi skal træne mere, vi skal spise sundere og denne gang skal vi holde de løfter vi lover os selv.
Vi ved godt, at det er supersvært at holde dem. Specielt hen over den grå og kolde vinter, hvor tanken om et varmt tæppe på sofaen ofte overdøver løbeskoene der står og kalder ude i entreen – vi kender det selv. Ingen er perfekte!

Hos DM Skincare har vi besluttet os for at hjælpe 3 heldige og målbevidste læsere med at nå de mål og løfter de satte sig selv den 31. december. Derfor tilbyder vi 3 læsere trænings og kostvejleding (som ikke kræver at du bor i nærheden af et fitnesscenter), lån af Smovey ringe til hjælp med træningen samt hudpleje-produkter til at hjælpe dig i gang med din nye livsstil. Men vi slipper dig ikke – for at hjælpe dig med at holde dig selv op på løfterne og til inspiration for andre, så vil vi gerne følge dig i forløbet – dette kræver af dig at du hver 3. uge i 3 måneder giver os en update på hvordan det går med hele projektet. Dine opdateringer lægges ud her på vores blog som motivation og inspiration til andre.

Vi forventer af dig at du er motiveret for en større ændring og at du har lyst til at lade os følge dig igennem det første stykke tid. Til gengæld får du:

 •  Kost og træningsprogram og vejledning lagt af Charlotte Tejlmand der har en EHFA certificeret fitness instruktør og personlig træner og pt. studerer  kostvejedning og er i gang med en bacheloruddannelse i Sundhed & Ernæring.
  Charlotte lægger sammen med dig (på mail eller telefon hvis du bor langt fra Charlotte) et program som du skal følge-
 •  Lån af Smovey ringe der kan optimere din træning (disse afleveres tilbage til DM Skincare eller købes når forløbet er slut).
 • Hudplejesystem og produkter sammensat specielt til din type, så du kan få det optimale ud af din hudpleje.

Hvis du mener at du er den rette kandidat til ovenstående så send en mail læg en kommentar her i indlægger og forklar hvordan din motivation for forandringen er – dette skal ikke ses som en konkurrence for at vinde gratis produkter, men som et seriøst tilbud til de dem der ønsker at gå et sundere 2015 (og frem) i møde. Den 30- januar finder vi i samarbejde med Charlotte de 3 kandidater der er med i det fortsatte forløb.

Fakta om Charlotte Tejlmand:

collage tejlmand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • EHFA certificeret personlig træner.
 • EHFA certificeret fitness instruktør.
 • Har spillet fodbold på eliteniveau i mange år.
 • Tog efter en skade en del på – og formåede herefter at komme i form igen på 6 måneder!
 • Studerer Kostvejledning og skal i gang med en bachelor i Ernæring & Sundhed.

21 tanker om “VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE SUNDHEDSTJEK!

 1. jeg ønsker inderligt at få min mave til at ligne en mave igen, og blive strammet op. For ca 10 år siden tabte jeg 38 kg og fik fjernet 1,5 kg maveskin. Tiden går hurtig og pludselig er jeg 48 år og trænger til selvforkælelse og hjælp til at holde mig dit for fight.
  Jeg er top motiveret, startede den 21.10.14 med 3-4 gange i motionscenter. Jeg har fastet 2 gange om ugen siden august 2014, og vægten siger minus 7 kg, selvom der har været jul/nytår ( vægten rørte sig ikke ).
  Jeg håber jeg får chancen for at komme i betragtning.
  Kærlig hilsen Ulla

  1. Hej Ulla- tak for tilmeldingen. Vi afgør “kampen” d 1 februar og indtil da må du bare fortsætte din egen kamp. Flot med vægten efter juleindtaget.

 2. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde, fordi jeg længe gerne ville ha strammet op på kroppen og komme af med min bløde mave. Tabte for 1 år siden 10 kg og siden har jeg gerne ville stramme op, men må også indrømme at det er blevet sværere når nu alderen siger de 40 år.

  1. Hej Tina- tak for din tilmelding. Kender godt det med at alderen – er selv 47 men godt på vej til superfit-

 3. Det ville virkelig være min store drøm at vinde det her! Jeg har i lang tid haft problemer med vægten og mad… Jeg har 3 skader i mit knæ så det er desværre også med til at gøre det sværere for mig. Jeg ved jeg kan genoptræne det, men ved ikke hvilke øvelser der er bedst.
  Generalt er der nok også for meget fedt rundt omkring på kroppen og jeg vil gerne kunne kigge mig i spejlet og blive tilfreds istedet for ked af det. Jeg syntes det er nu det skal gøres da jeg er 17 og det er på tide at blive sund.

  Men når man er 17 hænger pengene ikke på træerne og jeg har ikke lige råd til en personlig træner/kostvejleder. Så det ville hjælpe mig rigtig meget hvis jeg blev den heldige vinde 😉
  Jeg er super motiveret for en forandring. Jeg ved bare det ville hjælpe hvis man har nogle der følger med på sidelinjen og ser ens fremskridt.

  Jeg håber virkelig at jeg får chancen for at komme i mit livs form!

  1. Hej Sofie- tak for tilmeldingen. Lad os se hvad vi kan udrette på et studenterbudget hvis du er dne heldige vinder. Hvor bor du hende i verden ?

   1. Jeg bor i Rødovre, men det tager ingen tid at tage ind til byen eller ud hvis det er noget 😉

 4. Hej
  jeg hedder Nadia og er en pige på 16 år, jeg er en ret lille pige på 163 cm.
  Mine forældre blev skilt, dengang jeg var lille og siden da har jeg har jeg haft en stor trang til mad. Min mor har altid været en smuk, slank kvinde, som jeg altid har set op til. Men hun trådte altid på mig, blev sur hvis jeg spiste mere end to portioner mad. Hver gang jeg tog et kg på, kunne jeg mærke hun blev mere og mere skuffet over mig
  så for 1,5 år siden tabte jeg mig 10 kg, mest af alt for at gøre min mor stolt og havde på det tidspunkt nået min mors drømme vægt på 57 kg. men kg’ene begyndte hurtigt at komme på igen, det startede med jeg tog 7 kg på og havde en vægt på 65 kg, men sommeren sidste år begyndte jeg på efterskole, hvor hele mit liv faldt sammen. For første gang i mit liv, blev jeg mobbet med min vægt. Hvilket fik mig til at føle mig større end jeg overhoved var, hvilket fik mig til at overspise. På grund af alt den fede mad, begyndte jeg at få meget uren hud og følte jeg så grim, hvilket bare fik mig til at spise mere. Jeg stoppede på efterskolen efter 4 måneder og kom ud af efterskolen med en vægt på 80 kg.
  ved midnat 31 december lovede jeg mig selv, at jeg ville komme under de 60 kg igen og bare få en sundere livstil ikke kun for min mors skyld, men denne gang for min egen. Jeg er mere motivet end nogensinde før, men for at være ærlig har ingen anelse om hvad jeg skal gøre.
  Håber virkelig inderligt at i kan hjælpe mig med at nå mine mål

  Kærlig hilsen Nadia

  1. tak for din tilmelding

 5. Jeg er 40 år, vejer 10 kg for meget og har gjort det de sidste 10 år. Er et positiv menneske og har altid været overbevist om, at vil man det nok vil det lykkedes. Det gør tingene også blot ikke mit vægttab. Øv. Derfor håber jeg, at jeg bliver en af de heldige. Jeg har åbenbart brug for opbakningen og synes det er en fed ide, at man også tænker huden med ind i konkurrencen…….

 6. Jeg går pt. Sygemeldt (stress) men er ved at være klar til igen at komme tilbage på arbejde…

  Jeg har brugt de sidste 2 år på at prioritere job, børn og mand… Jeg har glemt mig selv og har nu været igennem en stor livskrise! Det har været en hård men lærerig proces hvor jeg er blevet meget klogere på mig selv! 🙂

  Jeg er endelig kommet til kræfter og har fået øjnene op for hvad der vigtigst af alt… Jeg skal ta vare på mig selv inden jeg kan ta vare på andre!

  Jeg startede mit eget program op d. 5 januar og jeg har holdt det flot! Det ville dog være ret fantastisk at få en ekspert indover og jeg har nok heller ikke dårligere chancer for at fastholde min motivation hvis der ligesom er en anden jeg laver aftale med 🙂

  Jeg vil rigtig gerne deltage og er meget motiveret! 🙂

  Jeg er 34 år, har to børn. Jeg har et bækken som skal trænes op, lidt problemer med mit højre knæ, men jeg kan allerede mærke en positiv fremgang på bækken og knæ… Jeg vil rigtig gerne tabe mig ca. 15 kg og jeg vil gerne opleve at komme dertil hvor jeg bare ikke kan undvære min træning 🙂 Jeg trænger til at komme i bedre form, blive strammet op, få mere energi og bruge tid på mig selv! 🙂

  Jeg håber du vil gi mig chancen 🙂

  Mvh.

  Annesofie

  1. Jeg bor i “Nordjydeland”, men er god til at kommunikere via mail og telefon 🙂

   Jeg kan ikke lige finde en mail på Charlotte, som jeg jo skal bruge for at deltage?

   1. Hej Anne sofie
    Bare du har skrevet her så kikke vi det hele igennem sammen med charlotte og vælger ud. tak for din besvarelse

 7. Hej.

  Mit navn er Menja, jeg er 24 år gammel og 163 cm. høj.

  Jeg ville vildt gerne vinde denne præmie.
  Jeg har igennem længere tid prøvet på at tabe 7 kg. men desværre uden held.
  Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, spiser ikke usundt og træner ca. 5 gange i ugen.
  Men dette har resulteret i absolut igen ting, så mangler virkelig en der kan fortælle mig hvor det går galt.

  Motivationen er der 100%, men mangler bare hende der fortælle mig hvad min mad skal bestå af, samt at sammensætte det rigtige træningsprogram.

  Jeg krydser finger og håber at heldet er med mig denne gang.

 8. Det ville være rigtig fedt, jeg ønsker at optimere min sundhed, komme i form, få mere energi og strammet op 🙂 Så ville det også være dejligt med mere viden.

 9. Jeg er snart 61 og er 160 høj og vægten er 55 kg.
  Jeg går tur hver dag og prøver at spise sundt.
  Men der hvor jeg har en opgave at få løst er, hvilket har været mit mål i flere år, nemlig mine lår og jeg kan se at det bliver værre og værre år for år. De bliver mere bulede og det er som om fedtet bliver mere ujævne år for år.

 10. Hej lige inden jeg skriver mit opslag bliver jeg nød til og vide en ting da det er temmelig grænseoverskridende, skal i have før og efter billeder af en f.eks i undertøj, har ikke noget imod i almindeligt tøj men undertøj puha det er grænseoverskriende så jeg tænkte lige jeg ville spørger inden jeg tilmeldte mig i udtrækningen smiler 😉

  1. Hej Rebecca.
   Du skal ikke gøre noget som du selv syntes er grænseoverskridende. Det kan være før og efterbilleder i træningstøj, gamascha eller noget i den stil . Vi vil jo bare gerne kunne fremvise din nye flotte figur

 11. Oki jamen så kommer mit svar her;

  Jeg er en kvinde i min bedste alder 29 år. Født en dejlig søn for 5 måneder siden har en dejlig bonus søn på 9 år og en dejlig mand. jeg har altid været aktiv, trænet meget indtil for 2 år siden hvor jeg blev syg.

  Jeg kan grundet min sygdom ikke lige kridte løbeskoene og løbe en tur som jeg kunne for 2 år siden, generelt når det omhandler og bruge mine ben så går det galt. Jeg har problemer med nerverne ned i benen.

  Men motivationen til og få min krop tilbage så godt som den nu kan er så stor men årh mangler virkelig bare de rigtig redskaber både vedr. Kost såvel som træning. Også en der kan holde mig i ørerne til en start. 😉

  Når det er sagt så tror jeg godt vi alle ved hvad der er rigtigt og spise og hvad der er forkert men nogen gange mangler man virkelig bare lige nogen til og fortælle hvilke redskaber der ville være gode og bruge i den givende situtation.

  Så min udfordring til jer er;

  Kost som ikke er for besværligt når man har en lille barn på 5 måneder og en knægt på 9.
  Træningsplan som kan virke selvom man er syg, ( for bare fordi man er syg vil man stadigvæk godt se godt ud og gøre noget godt for ens selv).

  Så nu spørg jeg jer tør i tage udfordringen op? For jeg tør godt 😉 smiler

 12. Glemte helt og skrive højde og drøjde 🙂 er 174 cm høj og vejer p.t 89 kg og drømmen er og komme ned på 76 som jeg var inden jeg blev syg, jeg har ikke et bestemt sted på kroppen det hele sidder det er jævn fordelt over det hele 🙂

  Kh Rebecca,

  Bor tæt ved Varde 🙂

 13. Hvornår offentliggøre i hvem der er blevet udvalgt? I har skrevet i vælge den 30 men syntes ikke jeg kan se det nogen steder??:-)