Slået op d.

Tag et DM Skincare luksusspa derhjemme!

Forkæl dig selv med en eksklusiv hjemmespa, hvor du plejer både krop og sind.

Sluk telefonen, luk døren og tænd for din yndlingsmusik, så du kan lade alle sanser op. DM Skincare har sammensat den perfekte spaoplevelse til dig, trin for trin, hvor du får det bedste ud af vores professionelle spaprodukter.

12

 

  • Start din spaforkælelse med at tænde et Orli Massage Oil Body Candle samt et Orli Hair Candle. Skab stemning med de smukke og velduftende lys, hvor vitamin E plejer hud og hår, mens de essentielle olier som patchouli, lavendel og jasmin skaber en vidunderlig stemning.
  • Massér dit yndlings Orli Hair Candle ind i håret, ikke mindst i spidserne, og svøb et lunt, blødt håndklæde rundt om håret. Lad hårkuren sidde i så længe som muligt.
  • Peel din hud silkeblød med DM Skincare SEAMOSS Peeling (sensitiv) eller BLACK SUGAR Peeling (fugtgivende) under bruseren, så den bedre kan optage de aktive stoffer fra vores professionelle lermasker. Massér med cirklende bevægelser nedefra anklerne og op mod hjertet. Skyl og dup tør med et håndklæde, inden du gør det bedste, du overhovedet kan gøre for din hud: Giver den en dybdevirkende lermaske.

3

  • Vælg mellem DM Skincare YELLOW, GREEN, BROWN, RED eller BLUE Clay, eller sammensæt din helt unikke behandling ved at kombinere flere typer ler. Du kunne for eksempel vælge BROWN Clay (antiage) til ansigt, hals og décolleté, BLUE Clay (anticellulite) til mave, baller og lår og RED Clay (genopbyggende) til resten af kroppen. Pak dig godt ind i håndklæder eller en badekåbe og slap af.

4

  • Stik fødderne i et velgørende fodbad med en af vores fem, skønne FOOT Salt, mens du bare lader op, og ler – og hårmaskerne virker i dybden. Luk øjnene og træk vejret langsomt og dybt, ind og ud, indtil din vejretækning er rolig og afspændt.

567

  • Når det er tid til at vaske lermasken af krop og ansigt og skylle hårkuren ud, så start med at komme shampoo direkte i håret, masser ind og skum så op med vand, så resterne af hårmasken let vaskes ud. Sørg for at vaske lerresterne af med lunkent vand og DM Skincare BODY SHAMPOO, men strip ikke huden for det lag af plejende ingredienser, masken har efterladt. Dup tør og massér DM Skincare 24 HOURS Creme ind i ansigt og hals med faste, opadgående bevægelser. Forkæl kroppen med DIAMOND creme, der giver huden et smukt og eksklusivt skær, eller afslut din spa-oplevelse med smøre hele kroppen ind i Orli Massage Oil Body Candle. Husk især fødder og hænder og forsøm ikke neglebåndene, der næsten altid trænger til lidt ekstra næring. Duften af essentielle olier er med til at forlænge oplevelsen af forkælelse, og giver dit sind en dyb følelse af ro og velvære.
  • Husk at hvile 20-30 minutter, så du får den optimale effekt ud af din hjemmespa-behandling.

GOD FORNØJELSE 🙂