Slået op d.

Stop dreaming – Start moving and acting

I torsdags i Go’ Morgen Danmark delte Christian Bitz vandende, ved at komme med udtalelser bl.a mod den omtalte C9 kur og andre tilsvarende.

Han mener at man ikke bør fylde sig med E numre, gummi og Aloe Vera men derimod spise ordentligt og motionerer og dermed undgå jo jo effekten.

Her fra kan jeg kun give ham helt ret. Min overbevisning går i retning på sund kost og motion i rigelige mængder. Med alle de ting vi har på hylden, samt min egen erfaring som fitness instruktør, så vil jeg mene at jeg har et godt bud i junglen af slankekure.

Jeg har allieret mig med Sol Quito som er Danmarks mester i bikini-fitness og gik videre til verdensmesterskaberne. Hun har virkelig troen, styrken og viljen til at hjælpe mange efter den første tid hvor euforien har lagt sig. Der vil blive mulighed for at få personlig instruktion eller telefon hjælp, hvis der er behov for det.

Vores bud går ud på at kikstarte dig, så du virkelig får blod på tanden og kan se at der sker noget. Du starter med en detox and slimming treatment, hvor de første måske 10-12cm ryger. Du drikker 2 kopper te hver morgen og aften, og spiser ellers sundt og fornuftigt. Du motionerer enten hjemme i stuen eller med en gåtur hver dag – du får nye øvelser og madinspiration hver uge.

De som allerede har prøvet en  Teatox har oplevet et vægttab efter 14 dage på 1.7 kg ved kun af skifte kaffen ud med te om morgenen, tænk hvad det kan blive til i samarbejde med motion og kostforandringer.

Get moving by DM Skincare indeholder

1 x smovey ringe

1 x Detox and slimming home kit

1 x Morning Teatox

1 x Evening cleanser Teatox

1 x måleskema

35 sider sund kost, nye øvelser med Smovey ringe hver uge + opskrifter til sund livsstil.

dmskincare1

Kassen kommer til at koste 1499 kr og så kommer den som opstarts pakke intro til de første 100 køber til en pris på 1200 kr- så vent ikke for længe eller reserver nu.

Hvis du vil læse mere om indholdet i pakken så linker vi her til Smoveyringe , Teatox, DM Skincare detox and slimming kit.

Som sagt dette er blot en lille appetitvækker så du ved hvad der kommer efter nytår.