Slået op d.

Sne, rock ‘n’ roll og min hud

image001

I år indledes skisæsonen d. 16. december med et brag af en ”herretur” for  8 piger til  Tignes  i Frankrig, på ski  med spa og wellness i kælderen, fest til den lyse morgen, god mad på løjperne og forhåbentligt perfekt skivejr. Vi tager lige 4 dage på skiferie, og vender friske tilbage tidsnok til lige at stege anden og lave sovsen.

8 kvinder flyver af sted og da vi har hver vores kompetenceområde, så skal jeg sørge for at medbringe hudpleje til alle. Vores forfatter finder lidt litteratur til oplæsning i spa, en anden sørger for at lyserøde elefanter blive indfanget, da hun arbejder på dyrehospitalet, en står for morgen træning med Hit Fit Dance,  massører tager sig af eventuelle skader, og en vigtig person sørger for at kontakte hotellet for at imødese alles behov og at de ikke løber tør for Granat æble-shots.

I min taske vil der befinde sig solcreme med forskellig faktor, da solen hvis den titter frem kan være skrap til dansk bleg hud. Jeg har håndcremen Peel ‘n’ heal til at modstå frostsprængninger og lige pleje den tørre hud som skal være i handskerne hele dagen. Til læberne har jeg en meget fedtet/plejende gloss som jeg selv rører sammen, og tilsætter lidt pigmenter så den får farve (får i lyst til at prøve,  så sætter jeg den i shoppen som et lille kit)

Ansigtet  for en omgang økologisk Pure 24 dagcreme uden vand hver morgen og et stort pift af  Pure Essentiel serum. Disse produkter indeholder ikke vand men økologisk aloe vera, så alle der sværger til fedtcreme fordi de er uden vand kan sagtens overgive sig til denne serie.

Jeg afrenser ikke om morgenen da det fedt som har samlet sig på huden i løbet af natten er med til at beskytte mod kulden. Da der skal festes igennem så har jeg inden vi tager af sted forberedt mig og drukket TeaTox Energi shot med 137 anti oxidanter, det giver energi til at stå imod med. Hver morgen vil jeg drikke Teatox morning Tea som giver energi  og så tilføje Energi Shot ½ tsk i en kop friskpresset juice.

Om aftenen i spaen vil jeg rense grundigt med Collagen cleanser og 1 enkelt aften skal vi alle sidde med muddermasker og dybderense- det kan bruges både på kroppen og i ansigtet. Vi holder en lille fodfest med Spicy herbal salt så varmen kommer tilbage i et dejligt fodbad og bruger et Orli Massage lys Feet treat til lige pleje den hårde hud- så kan vi klare en dag mere i skistøvlerne, Hvis man er heldig vanker der lidt fodmassage af de 3 skønne kvinder som mestre denne disciplin.

Kroppen får en omgang Algesalt peling til den gløder , væk med døde hudceller og appelsinhud. Inden vi går til stor aftenbuffet iført smækker lækker tøj – så får kroppen shine med vores pure body suffle med guld.

Kan kun sige – billederne kan ses på Instagram!

Mange hilsner fra  Skientusiasten