Slået op d.

Sjov, anderledes og effektiv træning med Smovey

smovey 1

Hos DM Skincare ligger vores produkter til huden. Det forhindrer os dog ikke I at gå op i andre aspekter af både vores og din sundhed. Derfor sælger vi også andre produkter der gavner en sund livsstil, f.eks. Smovey ringe, som er et redskab der er med til at optimere din træning mest muligt.
På billederne ovenfor er vores direktør, Karina, i fuld færd med at undervise medlemmer af Hjerteforeningen og Diabetesforeningen i brugen af Smovey ringe.

Smovey er udviklet af en tysk eliteidrætsmand der blev ramt af Parkinsons, og da han opdagede hvor effektivt ringene virkede på ham selv blev de sat i produktion, så de kunne komme på markedet og hjælpe andre.

Ringene er perfekte til at træne udholdenhed, smidighed, koordination og styrke. Ringene kan både bruges til omdrejningspunktet for en decideret træningssession, men også som ekstra redskab på f.eks. en rask gåtur. Ja, faktisk er ringene så alsidige, at de også kan bruges til at give massage.

IMAG1147

Inde i de lukkede ringe bruges stålkugler, der sender vibrationer ud gennem ringene og til kroppen. Vibrationerne løsner spændinger i muskler og led og giver samtidig styrke til disse.

Det er et alsidigt træningsprodukt, da vægtbelastningen øges, jo hurtigere ringene svinges. Derfor kan begyndere tage det i lettere tempo, og de øvede i et højere. Derfor kan Smovey følge dig hele vejen i dit træningsforløb og du behøver ikke at skifte til en større eller mindre størrelse ringe jo mere øvet du bliver i brugen af dem – så svinger du dem blot hurtigere.

Herunder kan du se hvordan et effektivt 10-minutters træningsinterval med Smovey kan se ud:

Du kan læse mere om ringenes historie HER, eller købe ringene i vores shop HER!