Slået op d.

Sådan får du lækre sommerfødder!

dreamstime_xs_25083048

Hvordan har dine fødder det efter at have været spærret inde i vinterstøvler og uldsokker de sidste måneder? Er de helt klar til at hoppe i sandaler? Hvis ikke, så læs med her, hvor I får nogle af vores bedste tips til hvordan du får lækre, velplejede sommerfødder.

Begynd med et lækkert fodbad, tilsat effektivt og velduftende fodsalt – vi har flere i vores sortiment, f.eks. Lavendel Footsalt eller Orange Blosson, afhængig af hvilken duft man foretrækker. Vi har i alt fem udgaver, og de er alle effektive mod hård og medtaget hud.
Efter fodbadet anbefaler vi at du bruger en fodrulle og ruller fødderne frem og tilbage fra hælen og frem. Dette er med til at strække fødderne ordenligt ud og løsne dem godt op. Rullen kan også med fordel bruges flere gange, også når du ikke har taget fodbad. Dine fødder vil elske at blive strukket ud på den måde!

Når du har fået tørret fødderne og fået rullet dem godt med fodrullen, så er det tid til at slutte af med en gang Foot Balm, der både giver bløde fødder og samtidig er rigtig effektiv i kampen mod dannelse af ny tør hud.

Vores Foot Balm virker også som ren deodorant på fødderne og så tørrer den hurtigt ind, så brug den gerne jævnligt, også når du ikke lige har taget fodbad.

Er huden særlig hård, så kan du med fordel bruge en fodpeeling – det er i al enkelhed et par ‘sokker’ man tager op og lader sidde mens de virker. Efter nogle dage begynder den tørre hud at skalle af fødderne og det tager en uges tid fra du har brugt sokkerne til al den døde hud er skallet af.
Er din hud på fødderne meget tør og kræver mere behandling end de nævnte produkter, så anbefaler vi altid at opsøge en fodterapeut – det er langt bedre end selv at begynde f.eks. at høvle hård hud af fødderne, da der faktisk kun skal tages en smule af af gangen – hvis du får taget alt for meget hud af, så har det nemlig den modsatte effekt – så kommer der bare endnu mere tør hud!

Når fødderne er blevet bløde og sommerklar, så er det vigtigt at holde dem i topform. Det kan du blandt andet gøre ved jævnligt at bruge vores Foot Balm, og samtidig også bruge en pimpsten ind imellem til at tage begyndende hård hud, så dine fødder bliver ved med at være bløde og se velplejede ud hele sommeren!