Slået op d.

Så nærmer konfirmationstiden sig!

navnetavler_opslag_A4

Det er ved at være den tid på året, hvor masser af unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Den lidt ældre generation kan se tilbage på deres ungdom som en tid der tit var forbundet med dårlig hud, og mange af os kigger også med gru på billederne fra vores konfirmation hvor acne og fedtet hud tydeligt skinnede igennem det lag af makeup som mange af os forsøgte at dække dem med.

Det er heldigvis anderledes for teenagere i dag. Man har lært meget mere om hvad ung, fedtet hud har brug for, i forhold til tidligere, hvor vi alle puttede creme i hovedet der indeholdt masser af olie, uden at tænke over at olie og fedtet hud er en rigtig dårlig kombination.
Hos DM Skincare har vi udviklet en produktserie specielt til ung hud. Simpelthen fordi teenagere ikke gider affinde sig med dårlig hud og vægter pæn hud rigtig højt. Vores Too Young To Be Ugly-serie er en oliefri dagcreme med agurk og a-vitamin der beroliger huden og efterlader den fin og blød og med en mat overflade. Cremen virker udglattende og sletter tidligere spor af acne.
Normalt ville man måske ikke tænke at give hudpleje som gave til konfirmanderne, selvom de fleste konfirmander sikkert godt kunne tænke sig det. Derfor har vi samlet et helt specielt gavesæt til dette års konfirmander der hjælper med at gøre hudpleje-gaven til noget helt specielt.

Sammen med vores Too Young To Be Ugly creme indeholder pakken nemlig også vores Green Clay maske, 30 ml. af vores Herbal Toner og 30 ml. af vores Collagen Cleanser – alt sammen noget der giver teenageren den rette start på livet med hudplejeprodukter.

For at gøre pakken helt speciel har vi også sørget for en navnetavle der indeholder konfirmandens navn, fødselsdato, fødselsvægt, fødselssted og konfirmationsdatoen – plakaten er fin. personlig og superdekorativ. I stedet for fødsels og konfirmationsfakta kan plakaten i stedet indeholde alle de ord du gerne vil bruge om konfirmanden. Samtidig findes der også nogle valgfri illustrationer til plakaten, så du kan gøre den så personlig som overhovedet muligt.

Alle pakker koster 299 kr. og indeholder følgende:

– Too Young To Be Ugly dagcreme
– Green Clay maske
– Herbal Toner
– Collagen Cleanser
– Valgfri navnetavle

Se eksempler på pakkerne og bestil dem på vores SHOP