Slået op d.

Muddermasker til kroppen

For nylig var vores Blue Clay Mask med i månedens Goodiebox, og den fik meget positiv respons. Blandt andet sagde brugerne om masken:

– Jeg har prøvet rigtig mange lerprodukter, men aldrig et der ikke var til ansigtet. Det var super godt at prøve et produkt der var lavet til kroppen og mentholen gav bare huden et pift. Huden blev blød og lækker bagefter, og bestemt et produkt der kommer til at stå fast på hylden fremover.

– Er meget overraskede over at det rent faktisk virker !! Min hud bliver mere glat efter brug, lidt besværlig at bruge når den skal sidde i 30 min, men skønt resultat.

– Denne her maske er jeg helt vild med. Man føler virkelig den går i dybden, og man får lige pludselig at man få en masse luksus for ingen penge. Helt klar noget jeg ville anbefale

Blue Clay Mask er hovedsageligt beregnet til at mindste appelsinhud, og den efterlader huden dejlig blød.

red-clay-mudder

Vi har dog muddermasker til kroppen til rigtigt mange formål. Blandt andet vores Red Clay Mask, som er super til sart og sensitiv hud, og f.eks. kan bruges på hud der har fået lidt for meget sol, og kan være med til at reparere skader på huden.

yellow-clay-privat_2

 

Vores Yellow Clay Mask er ren detox for kroppen. Den hjælper kroppen af med ophobede affaldsstoffer. Den renser huden i dybden, og genopbygger hudens struktur og efterlader huden blød og ren.

brown-clay-privat

 

Vores Brown Clay Mask er effektiv i kampen mod strækmærker og ar, og så har den også en glimrende anti-age effekt. Bruger du den i ansigtet er den også et fremragende middel mod rynker. Masken øger desuden hudens elasticitet.

Vores Green Clay Mask trækker fedt og snavs ud af porrene. Den fungerer også lidt som en peeling, da den hjælper kroppen af med de døde hudceller, og efterlader derfor huden pæn, ren og frisk at se på.

Generelt kan alt vores mudder bruges med fordel i både ansigt og på kroppen. Den eneste undtagelse er dog vores blå mudder, som udelukkende er til brug på kroppen. Vi du bare prøve en lille udgave, eller ønsker du kun at bruge mudderen til ansigtet, så koster både Green, Yellow, Red og Brown clay kun 59,- for 15 ml, mens de store krukker med 100 ml. koster 229,-

Du kan se alle vores mudderprodukter, samt alle vores andre gode kropsplejeprodukter i vores shop på dmskincare.dk

I denne uge har vi et specielt tilbud og den brune og den røde mudder til kun 179,- kr. pr. stk. Tilbuddet gælder fra den 26/10-2015 – 1/11-2015!

Brug koden: Goodiebox på shoppen og opnå rabat på din favoritmudder