Slået op d.

Kom tættere på din ønskekrop med detox og slankewrap fra DM Skincare.

Mange af jer er sikker gået på med krum hals da nytåret satte ind. Vi lover os selv så meget- og ofte bliver det alt for meget. Så tyer vi til overspringshandlinger og undskyldninger for at hverdag er en fest, og det er først i morgen eller på mandag vi starter igen. Vi kvinder kan mulittaske- men nogen gange må vi sætte forventningerne ned og så tage et skridt af gangen.

Søndag brugte vi her hos DM skincare dagen på at filme nogen af dem som mener det. De mener det så meget, at de gerne lige vil booste selvtilliden lidt for at holde deres aftaler med sig selv og kickstarte det de nu engang har taget beslutningen om. Her taler jeg om sund livsstil, livsstilsændringer og vægttab/ cm tab. Jeg havde inviteret nogle forskellige personer som vi nok alle kan identificere os med på en eller anden måde.

Mette 54 år buschauffør- har tabt 83 cm ved 3 x slankewrap og levere sundere end før.

Betina Faurby- 47 år- stiller op til miss bikinititness i gruppen for 45+- konkurrencen er i Herning d. 25 marts.

Jeanette- 34 år- altid overvægtig, det ligger til familien- men har sat ind med motion, når det er på plads så er det kosten. Et fornuftigt skridt af gangen.

Robert , lærerstuderende – har tabt 6 cm og har det hele siddende lige på maven

Karina 48år, selvstændig – mangler lige de 5 kg vi alle gerne vil af med – selvfølgelig på mave, baller og lår…..

De har alle fået slanke og detox wrap og tabte cm ved behandlingen i går:

Mette 19,5cm – Betina Faurbye 10,5cm  –  Jeanette 42,4cm – Robert 25cm.

Tjek lige Robert før og efter!!
unspecified

 

Hvordan kan det være sandt?

Dette unikke produkt er baseret på et patenteret fedt-reducerende complex. Har et stort indhold af cysteinsyre, koffein, guarana, samt carnitin. Tilsammen har disse aktiver en væsentlig accelerende fedtforbrændende egenskab. Foruden de fedtforbrændende egenskaber, medvirker det til at mindske vævets fedttykkelse, udjævne og stramme huden.

Den tekniske del :

Kaffe ekstrakt har en anti-aging effekt og accelererer lipolyse (fedt spaltning) kraftig. Har høj fedtforbrændende egenskaber.

Guarana har slimming og en høj anti-cellulite effekt, reducerer størrelsen af fedtceller og forhindrer dannelsen deraf.

Green tea Lipadmi Medvirker til at øge penetration af aktive slankende behandlinger. Slanke, afgifte og fjerne cellulite og væskeophobninger.

Alle  “testpersoner” er blevet sendt hjem med Slanke te, i forskellige varianter, motions redskabet Smovey og så skal de ud og gå ture med 30 % større forbrænding i min 30 min,  og en snak omkring kosten til dem som havde brug for det.

Ønsker du selv at prøve en behandling, så kan vi henvise til klinikker landet over som udfører behandlingen – http://dmskincare.dk/wiki/slankewrap-behandlere/

Vil du hellere i gang derhjemme så kan du prøve vore “Get Started “ pakke.
Den indeholder smoveyringe, te og hjemme slanke kit inkl. slimming bodylotion.
Du finder pakken her

Følg med her i videoen og se hvordan sådan en behandling foregår.