Slået op d.

Gør huden sommerklar!

Nu varer det ikke længe indendet forhåbentlig er tid til sol, sommer og strand. De fleste af os ved hvordan vi passer på huden i solen, men hvordan gør du bedst den tørre vinterhud klar til sommeren?

Det første svar er ‘Peeling’ – både af kroppen og af ansigtet. Brug en god bodyscrub 2-3 gange om ugen når du går i bad, så er du sikker på at kroppen kommer af med de døde hudceller. Sørg også for ansigtet, der skal du dog bruge en peeling der er beregnet til ansigtet da de fleste bodyscrubs vil være alt for grove til at bruge på den fine ansigtshud.

Vi anbefaler Algea Salt Peeling til kroppen, og Silky Gel Peeling til ansigtet.
Silky Gel Peeling er en mild peeling, der dog nemt fjerner alle de døde hudceller. Den er særlig god hvis du har lidt sart hud i ansigtet, da den ikke skal skrubbes rundt i ansigtet som de fleste andre peelingprodukter skal. Brug den 5-10 minutter 2-3 gange om ugen. Den er perfekt til lige at have på inden sengetid når du børster tænder eller lignende.

Algea Salt Peeling bruges i badet. Tag en smule i hånden og skum det let op og påfør det hele kroppen med let masserende bevægelser. Første gang du har brugt det vil du næsten ikke tro hvor blød din hud er blevet.

Når du er færdig med peelingen, så er det tid til at tilføre huden fugt. Det kan du enten gøre ved at bruge en god Bodyoil, eller ved at bruge din yndlingsbodylotion. Til ansigtet bruges en dag eller natcreme, alt efter hvornår du har peelet.
For både krop og ansigt gælder det, at det er bedst ikke at bruge skrappe cremer med parfume, specielt ikke lige når du har peelet huden. Sørg altid gerne for at bruge en creme i ansigtet med solfaktor i. Det beskytter huden mod for tidlig ældning.

dreamstime_s_28744835

Når sommeren så er over os og du gerne vil beholde den solbrune farve, så er det fristen at undgå at peele, selvom huden kan være blevet tør af at være meget i solen. Der findes dog gode peelingprodukter som fjerner den tørre hud, men stadig efterlader dig med en fin glød og med blød hud som ekstra bonus.
Passer du godt på huden og sørger for at bruge en høj solfaktor når du er ude i solen, så kan du f.eks. bruge Black Sugar Peeling til kroppen efter behov når huden føles tør.
Til ansigtet kan du også i løbet af sommeren bruge Silky Gel Peeling, igen, netop fordi den er rigtig mild og ikke fjerner gløden fra ansigtet selvom du slipper af med den tørre hud.

Det vigtigste i løbet af sommeren er dog fugt, fugt, fugt – vær derfor ekstra omhyggelig med at bruge en lotion til kroppen hver eneste dag når du kommer ind fra solen. Det vil være med til at holde huden blød og gøre behovet for peeling mindre.
Står sommeren på fest og farver, så bliver din solbrune hud ekstra smuk af en creme med lidt skær i, f.eks. Diamond Creme, der giver huden et flot diamantskær, eller Gold Shimmer Body Souffle der giver huden et ekstra gyldent skær.